onsdag 1 september 2010

Underbara höst med Imaginisce!

Skrivet av Ulrika

Let's face it... Det är höst nu!
Idag är det den första dagen i september, en riktig höstmånad. Värmen är borta, och Foppa-tofflorna är undanställda!
Men, det gör ingenting!! För nu är härliga höst-papper här att scrappa med!! Yippieee!
Idag tänker jag visa två layouter gjorda med Imaginisce underbara serie Apple Cider!

Först ut denna med ett foto av min son Pontus och hans två bästisar. Jag har suddat på kompisarnas ansikten, det får ni stå ut med...
En härlig bild, tycker jag! Den är iofs tagen i somras, men med den tegelröda bakgrunden passar ju dessa höstpapper utmärkt.

Materialet jag använt är: Papper Autumn Splendor (fram- och baksida), journaling-ruta Give Thanks Sticker, söta löv-stickers som heter Falling Leaves Mosaic Stickers, thickers från American Crafts, en pebble från Prima som jag efter tips av Nettan häromveckan satte nytt papper bakom! Pappret är Autumn Splendor. Tack Nettan!!

Närbild på den söta pebblen samt de läckra mosaic stickers, visst är de fina med sina transparanta kanter!?
........................................................................
Nästa layout är med en bild på Pontus iförd såna där tjusiga glasögon man får på 3D-bio!

Tycker att både vit och kraft-färgad cardstock passar suveränt ihop med dessa höstpapper. Jag har iofs plockat fram några gröna och bruna papper jag tänkte använda tillsammans med dem också.

Materialet här är: Papper Changing Leaves (grönt samt de urklippta bladen), Autumn Splendor (brunt samt randigt), journalingruta Give Thanks Sticker, thickers från American Crafts som heter Bliss, knappar och floss, bling från Prima.


Tack för mig! Och hörrni, glöm inte bort att det är mindre än 10 månader till midsommar!! ;-)

Vinnare i Scrapgalens blogcandy!

Tack alla ni som har varit med och tagit lotter i Scrapgalens blogcandy som hålls med anledning av Scrapkryssningen som går av stapeln den 15-17 oktober i år!

Vi har nu, med hjälp av en slumptalsgenerator, dragit en vinnare av det stora, scrappiga paketet med godsaker. Innan dragningen kunde göras plockades två inlägg bort ur lottningen (ytterligare inlägg från personer som redan var med i utlottningen)och sedan lottade vi fram ett vinnarnummer som räknades från första inlägget och nedåt.

Vinnaren blev........ta da dam tam tam taaaaaaaaa!

Nr 15: PysselPyret
Stort grattis till dig! Var snäll och maila oss din adress på info@scrapgalen.se så kommer ett stoooort paket på posten! ;)

Kram Petra med DT