måndag 1 december 2008

Decembers skissutmaning!

Ny månad betyder ny utmaning! Detta är skissen du har att jobba med under december månad:

Det skall synas att du har utgått ifrån skissen men du behöver inte följa den slaviskt....vrid och vänd, lägg till eller dra ifrån! Eftersom december är väntans tider vill jag att du scrappar på just det temat, "Väntan".
Alla deltar med varsitt bidrag och det är fritt fram att visa upp dem på egen blogg!Jag vill ha ditt bidrag på info@scrapgalen.se senast den 31:a december 2008, klockan 23:59.
Efter några dagars överläggning med några utvalda scrapparvänner kommer en vinnare att utses samt presenteras i bloggen!
1:a pris: Presentkort värt 100 kr hos Scrapgalen.
Lycka till!

4 kommentarer:

Sofi_79 sa...

Jag börjar bli nyfiken hur det går för dig att välja dina DT.
När tror du att du har bestämt dig för det.

ScrapGalen sa...

*skrattar* Jag förstår det! Jag har fått in många ansökningar från duktiga tjejer så det är lite att gå igenom. Kommer att sätta mig ikväll när barnen kommit i säng och titta igen på allihop. Hoppas kunna välja ut och kontakta dem som blir aktuella under veckan då jag gärna vill komma igång och jobba med er så snart det går!

Var det till någon hjälp tro?!

Kram Petra

Sofi_79 sa...

Klart det va till hjälp ska bli så roligt att få höra vem/vilka du väljer.
Hoppas på någon som kanske inte är Dt sen innan.

Miss Goldie sa...

Hej!
Jag vill bara visa LO:n som jag gjorde till den här skissen. Tyvärr missade jag att temat skulle vara "väntan" så jag kunde inte skicka in den. Men ni får se den i alla fall. :-)
http://missgoldies.blogspot.com/2008/12/filur_21.html