lördag 31 januari 2009

Oh la la!

Även jag fick en laddning "Love Notes"-papper & dekorationer från Making Memories i det senaste DT-paketet. Av dessa hade jag ambitionen att skapa dels något inför Alla hjärtans dag och dels något som inte alls hade med 14 februari att göra - papperen är värda att användas i alla möjliga sammanhang tycker jag!

Jag vet inte hur era karlar är, men min faller väl inte direkt i extas över ett kort i rosa med gulliga detaljer... Jag funderade på hur jag skulle kunna göra ett kort som han skulle tycka om, och vet ni - jag tror faktiskt att denna typ av kort skulle fånga hans intresse! *skrattar*

Papper från ScrapGalen: Cardstock Bazzill Criss Cross - Posie Pink, Making Memories "Love Notes" - Love Birds Scallop, Lace
Dekorationer från ScrapGalen: Die Cut Tags, Heart Pins, Tyll Bazzill White

Visst är de raffiga? Jag kallar dem "Sinner" och "Saint" för den ena är sexig och den andra ljuv, he he he. Vilket kort som min man kommer att få på alla hjärtans dag får väl min dagsform avgöra. *flinar*

Den ljusa har också tyll uppe och nere, men det syns dåligt på bilden tyvärr. Jag har ingen möjlighet att länka till exakt den mall som jag använt eftersom den visade sig vara asymmetrisk, så jag fick klippa och greja i en evighet innan jag fick dem bra (*muttrar surt*), men här och här finns mallar till liknande korsettkort.

Papper från ScrapGalen: Making Memories "Love Notes" - Lace (baksidan)
Dekorationer från Scrapgalen: Två ark från Love Notes Journaling Book, Heart Pins, Band - Trims, stämplar från Tingtura - Lång swirl samt textstämpel från setet "Scrapord" (övriga stämplar finns här: Tingtura Design)

Till detta 15x15 cm kort har jag figurklippt från ett journalingark och rivit, chalkat och stämplat av hjärtans lust. Är ganska nöjd måste jag säga! Jag har använt baksidan av "Lace"-papperet som jag använde till den ena korsetten - många papper från Love Notes har nämligen en minst lika vacker baksida! Och är inte stämplarna underbara?


Papper från ScrapGalen: Bazzill Cardstock "Canvas" - Red & Vintage, Making Memories "Love Notes" - Love Birds Scallop
Dekorationer från ScrapGalen: Band - Trims

Den här vikningen kanske känns igen från senaste numret av "Scrapbooking mm."? Jag blev inspirerad av den vackra vågiga kanten på papperet och så blev det en liten väska till en tjejkompis av det hela. Söt va?

Papper från ScrapGalen: Bazzill Cardstock "Canvas" - Red, Making Memories "Love Notes" - Patterned heart
Dekorationer från ScrapGalen: textstämpel från Tingtura Design, setet "Scrapord"

Slutligen blev det då ett traditionellt kort med gulligt papper och underbar stämpel. Det är litet, 10x10 cm, men sött! :-) Jag har använt både fram- och baksida på papperet Patterned Heart (de utklippta, färglagda och embossade hjärtana är från framsidan) och sen använt ytterligare en stämpel från setet Scrapord. Har ni kollat in Tingturas textstämplar? De är så dekorativa och annorlunda att jag bara vill ha ALLA!

Så, det var allt från mig den här gången. Tusen tack för titten!

Kramar från DT Lillnettan

8 kommentarer:

Christel sa...

Alltså, WOW!!!!!!!
Du är ju bara såå duktig!!!
Gillade korsett kortet jättemkt!!! Ja och alla de andra korten oxå!!
IMPONERAD!

Kamilla sa...

WOOOhOOO så snyggt!!
Vilka coola kort ;)

Ulrika sa...

Såååå läckra kort, tjejen!! Mycket imponerad!

Anonym sa...

Gud så snyggt!

Lotta sa...

Jättefina alster. Väskan är ju bara urläcker. Och korsetterna :-o

Mmm, mycket fint!

Bettans pysselblogg sa...

Så kul att se! Ditt korsettkort blev jättefint! Har också funderat på ett sånt sedan min svägerska gjorde en korsettbag, men jag har inte fått till det än.
Dina andra kort var också tjusiga.

Anneli sa...

WOW WOW WOW!!!!
Vilken ide så super cola
Gillade korsetten så läckert.
Gillar dina andra kort också så snygga.

Petraso sa...

oh la llla...vilka alster ur snygga!