tisdag 3 mars 2009

Det underbart våriga papprena från Making Memories - Flower Patch!

Hej alla pysselsugna!

I helgen som gick hade vi i design-teamet en träff hemma hos vår dt-mamma Petra. Vi hade fantastiskt kul, och hann faktiskt med en hel del skapande mellan fnissningarna och fikandet! Två i teamet kunde inte vara på plats, men dem hade vi kontakt med via Internet!

Alla i gänget fick ett paket av Petra innehållande exakt samma papper och dekorationer från Making Memories nya härligt vårlika serie Flower Patch.
Vi hade dessutom en skiss och en materialutmaning att ha hänsyn till. Skissen var en bild av en jättesöt musmatta. Så här såg den ut:Jag tänkte här presentera våra alster som vi gjorde efter skissen, samt en del andra saker vi gjorde med produkterna ur Flower Patch.

Senare i veckan presenterar jag bidragen till material-utmaningen!

..........................................................................................................................................................
Hoppas att ni nu inspirerades att scrappa eller göra lite kort, varför inte påsk-kort?? In i butiken och shoppa, eller kom och hälsa på oss i Scrapgalens monter på mässan i Göteborg till helgen!

1 kommentar:

Elisabeth N sa...

Underbara kort och LO's!
Ville också säga att idag kom min biljett.
Tack så mycket!!