lördag 11 april 2009

En blomma i påsk

Glad Påsk till er, kära bloggläsare! Själv firar jag inte så mycket idag (svårt när maken jobbar 12-timmarspass och kommer hem utmattad vid 20 i kväll...) men jag ska minsann iväg till min vän BellaMio och pyssla! Tänkte ta med mig ett kort som en liten present och efter lite funderande och inspirationssurfande blev resultatet så här:


Jag vet att det kaanske blev lite "TOO much" med alla blommor, men det var mitt första försök med denna sortens kort och det var lite svårt att få allt att sitta fast där jag ville. :-)

Det bästa av allt: krukan är som en ficka där man sätter i en tag som man dekorerar med alla blommor. Man kan skicka med en liten gömd hälsning alltså!

Det finns redan en tutorial till detta kort som är alldeles utmärkt, så jag nöjer mig med att länka till den - den finns HÄR. Och HÄR finns ett galleri fullt av just sådana här kort, absolut värt ett besök! Man blir alldeles nipprig av all inspiration. :-)

Ett tips om ni ska göra sådana här blomkrukor: använd er fantasi! Har ni massa olika blom- och bladdies, använd dem! Likadant om du har massa olika blompunchar, blanda vilt och gör ett riktigt sommarängskort. Det är ett perfekt tillfälle att bli av med lite spillpapper också, så stansa på!

Ta det lugnt i påsk nu. Ät mycket godis och njut av solen!

Kram Lillnettan

4 kommentarer:

Veronic@ sa...

Kanonfint!!! Tycker inte alls det är för mycket blommor.
Tack för inspirationen!

//Veronica

K8an sa...

Verkligen SUPER CUTE! :)

pysselninjangittan sa...

tss...ditt va ju iaf det finaste av alla i galleriet :)

Gurkiss sa...

Såå himla snyggt alltså