tisdag 23 juni 2009

Grädde, muffins, tårta och vaniljkräm!! Hungrig, någon??

Jag fick ett härligt paket fyllt med godsaker av Petra för ett tag sen. Det var Kaiser Kraft-papper ur serien Sugar Sugar.
Nu kom jag äntligen igång att skapa lite med mumsbitarna!
Det blev två lay-outer, tre grattiskort och några småkort som med fördel kan användas på paket!

Först ut är en lay-out om min förkärlek till bakning. Det är kul att anstränga sig lite för barnens skull ibland! Den här tårtan bakade jag till grabbens 6-årsdag, och jag är ganska stolt över att jag gjorde tårtan till honom! Och dessutom glad att jag fotograferade den!

Blommor från Reprint, gult band från Making Memories (Flower patch-serien), blad-pins från Maya Road. Jag har använt de söta Jenni Bowlin-pärlblommorna som mitt på pappersblommorna.
.....................................................................................................................................
De tre korten gjorde jag lätt av spillbitar.
............................................................................................................................
De små korten (stora som spelkort ungefär), gjorde jag av de ännu mindre spillbitarna.
Kika gärna närmare på "elden" på tårtljusen som har förstärkts av de små pärlorna från Jenni Bowlin som jag klippt loss en och en från pärlblommorna och fäst på ljusen.Ni ser vad mycket kul det går att göra med de här godsakerna!!
/Ulrika2 kommentarer:

christel sa...

Mmmm, smaskiga layouter och kort!

Lillnettan sa...

Åh vad gott den torra frukostmüslin smakar när jag ser alla tårtor och godsaker...inte! :-D Ursnygga LO's och kort!