lördag 13 februari 2010

As time goes by...

Hej på er! Idag bjuder jag på en nostalgisk LO gjord på "ramen" från Jenni Bowlins Numbered Die Cut Label Paper och på ett äldre Alla hjärtans dag-papper som har reats i shoppen och redan tycks vara slut...tji fick ni för det var ett himla läckert papper med massa kärlekstext på. :)


Här är min brorsdotter och hennes kavaljer på studentbal 2009. Vad hände liksom?! Nyss var hon typ en meter lång och kollade på Disneydags? Ibland förstår jag verkligen inte varifrån denna unga kvinna kom...
Som synes har jag använt en del masker, både Tim Holtz Timeworks samt det alfabet som tyvärr inte verkar finnas i butiken (ska pusha lite på snälla Petra där så kanske hon tar in det). En cool effekt tycker jag - det blir som en dekoration som inte "stör" papperet, om det nu är så att man har ett väldigt vackert papper som man egentligen inte vill smoffa upp massa grejer ovanpå.


...Och här ser ni förmodligen varför jag älskar Crackle Accents. *ler* Ser ni minialfabetet förresten? Butiken har fått in MASSOR av små alfabet som ni kan dregla över här! Köpköpköp! Jag personligen älskar dessa eftersom de är billiga och innehåller mängder av vokaler.
Kram på er!
/Lillnettan

3 kommentarer:

Christel sa...

Wow, vilken läcker effekt med alfabetsmaskninen!!!! Här lärde jag mig ngt nytt!
TACK ,Nettan!

Annlouise sa...

Superfint och vilket bra tips med crackle accents på pappret - blev verkligen en snygg effekt!

//Annlouise

Scrap by Heart sa...

Snyggt att bokstäverna är maskade och inte stör pappret.Tack för inspirationen!