torsdag 18 februari 2010

Flights of fancy - Natural

Bilden är klickbar för den som vill se detaljer!

Den här layouten kom till genom ett misstag... Jag kastade mig över mitt favoritpapper i DT-paketet, Primas Faith från sprallande nya serien Flights of Fancy, och konstaterade två timmar senare att jag var totalt missnöjd med resultatet. Neeeej! Vad göra? Jag räddade i alla fall en cirkel och en remsa av papperet och det är dem som ni ser här ovanför. Till sist blev jag nöjd i alla fall! Jag tycker att layouten blev ganska skir och söt, lite drömsk... Därför kallade jag den "Natural" - titeln står skriven inuti metallramen med sådana små bokstäver som Petra har fått in till butiken i typ en miljard färger. *ler*

Mönsterpapperet sitter på ett ark vanligt vitt cardstock som jag har maskat, guldmistat och distressat, och underst använde jag baksidan av ett annat Flights of Fancy-papper (Jag skar ut en ram, 1.5 cm tjock, och använde. Resten av papperet är orört - man får inte vara dum!). Fjärilarna är urklippta från ytterligare ett papper i samma serie och den ljuvliga mörkbruna spetsen hittar ni här. Det lilla kopparhjärtat blev en söt detalj där det hänger och dinglar uppe till höger. Wellpappen kommer från pizzakartongen som Petra förpackade DT-paketet i, hehe. :)

Det var allt för mig idag!

Kram Lillnettan

4 kommentarer:

Christel sa...

OMG vad häftigt det blev med maskningen och guldmisten!
Jättefin och skir layout!

Jessica sa...

Misstag kan ibland vara bra! Layouten blev super fin helt i min smak!

LillBlomman sa...

Åh nej vad jobbigt! Skönt att det kändes bra till slut, den är jättefin!

Nanna sa...

Det här blev ju jättefint, så gläds åt att du åtminstone kunde rädda lite av favoritpappret :) Kikade lite i din blogg och du är värd mitt beröm med dina LO´s. Har inte testat på det själv än, har bara gjort litet kort och annat smått, men man blir verkligen sugen på det när man ser så mycket fint här.