söndag 2 maj 2010

Adornit x 2

Skrivet av Lillnettan

Ja, då var det min tur att bjuda på en dubbel. Min allra första! Jag var lite nojig ett tag - så mycket utrymme! När jag googlade på skisser till dubbellayouter så hade samtliga plats för ca. 10 foton, typ...inte skoj för en tjej som kanske, kanske kan använda två foton om det kniper! Men när jag lyckades para ihop dessa fina papper med de vackra fotona så scrappade sidorna sig nästan själva, tro det eller ej!

Jag har grundat med mörkt brun cardstock och därefter har jag använt två papper från Adornits nya serie Bee Happy - Bee Happy B och båda sidorna av Happy Stripe.


Papperet Bee Happy B hade små prickar som formade swirls längs kanterna; jag fyllde i dem med Pearl Maker. Dessa ljuvliga blommor är från Prima och heter Athena Flowers (finns bara kvar i blå och violetta toner, men de är lika vackra de!). Det embossade journalingarket som jag delat i två delar kommer från Little Yellow Bicycle.

Tack för titten!

5 kommentarer:

Ulrika sa...

Bravo!!! Den var ursnygg!!!

Christel sa...

Jättevacker! Ljuvliga färgtoner!

LillBlomman sa...

Det där fixade ju du galant! Gillar dina färgval massor!

Päivi sa...

Otroligt snyggt!!!!

BellaMio sa...

Den är fantastiskt, vännen!!! Vilket otroligt arbete och som vanligt blir jag såååå otroligt imponerad av dig! You are the master, my friend!!!