måndag 3 maj 2010

Bidrag - April månads utmaning!

Minns ni april månads utmaning? Den bestod i att skapa ett mönsterpapper för att sedan använda det på en layout, ett kort eller vadhelst ni kände er inspirerade till att skapa. Vi har fått in fantastiskt fina bidrag och det är jätteroligt att se vad ni inspirerades till! Här kommer bidragen:


Anna/Lillamyy tog ett ljuslila cardstock och målade det med lila och vit akrylfärg för att sedan skapa layouten under pappret.
Fia tog ett svart cardstock som hon stämplade och embossade för att sedan riva i bitar och skapa layouten ni ser under. Till höger ser ni en detaljbild på den broderade titeln!Bibbi skapade sitt mönsterpapper genom att jobba med distresser och stämplar och resultatet blev korten ni ser under pappret.Caroline/Piggeline började med att mista pappret och har sedan använt distresser och mister i olika omgångar samt en filtdekoration som mask. Resultatet blev kortet som visar under pappret.


Jenny D har distressat, sprayat med distress ink, använt akrylfärg, stämplat mm och sedan skapat ett minialbum enbart med sina mönsterpapper.Monica har stämplat sitt mönsterpapper fullt med Cheva 57:or i olika färger och sedan gjort ett kort till sin bror.Sofia stämplade snöflingor på ljusblå cardstock som hon sedan embossade med klart pulver. Sedan distressade hon ytterkanterna och sprayade hela pappret med egengjord mist och borstade runt mist-dropparna för att få en lite marmorerad känsla. Slutligen stämplade hon swirls och text med distress ink. Resultatet blev sedan en vintrig layout!


Tusen tack allesamman för era välarbetade och vackra bidrag! Nu skall vi rösta fram en vinnare som kommer att presenteras här i bloggen på söndag!


Kram

Petra med DT

4 kommentarer:

Lillnettan sa...

HJÄLP vilka snygga bidrag!

LillBlomman sa...

Oj, oj vad mycket coola arbeten, detta blir svårt!

Päivi sa...

Oj vad fina bidrag ni fått in! Vad duktiga tjejer det finns lite överrallt :o)

Christel sa...

WOW! Vilka bidrag! Det här blir svårt!