måndag 10 maj 2010

Scrapgalens fantastiska utbud!

Jag tror inte att någon har missat vilket fantastiskt utbud Scrapgalen har nu! Inte mindre än 40 olika pappers serier finns att välja ibland! Idag tänkte jag försöka visa lite vilken bred butik Scrapgalen är och att alla kan finna något för sin smak!

Jag börjar med att visa en söt liten RAK ask skapad med papper från Bo Bunnys-Jazmyne! Asken är dekoread med blommor, spets och minialfabet och ni hittar allt eller liknande hos Scrapgalen!

Denna lilla ask är lätt att skicka och passar perfekt för att lägga i lite spets till någon du tycker om. Innehållet har jag mumsat i mig och det var mörk Riesenkola.

Här har jag blandat lite tillverkare. I botten ligger ett mörkbrunt träliknande papper från Jazmyne serien och den gula die-cut framen är från Lily Bee. Petra har även väldigt många fina stämplar och figurerna med smala ben och stora fötter bara älskar jag! De är från Whiff of joy.

Jag kastar mig raskt från motivstämplar till kort utan stämpel. Här har ni ett tufft kort till en nyfödd kille. Även här har jag blandat Adornits tuffa killserie med Lily bees färgstarka. New baby är en rub-on och privat men texten har jag klippt ut ur pappret och klippt en ram runt.

Såklart finns något för den som älskar pastellfärger också! Jag räcker upp handen! Genom att lägga till lite vit cardstock känns kortet direkt ljust och fräscht! Återigen är mina storfotade vänner med här i sällskap med papper från Maja design. De ljusblåa och glittriga blommorna hittar ni i butiken!

Sist ut idag kommer något för dem som vill ha stilrent och färgstarkt! American crafts serie Dear Lizzy är otroligt inspirerande och lockar till lek! Jag har blandat två körsbärspapper med brun cardstock.
Visst finns det något för alla!!! Hoppas att jag kickar igång lite skaparsug nu så rusa in i butiken och beställ!
Många kramar LillBlomman!

2 kommentarer:

Christel sa...

Vilket fint inlägg med många variationer!
Du tänker verkligen på allt!
Många fina kort och precis som du sa- alla kan hitta något som passar i stil och smak!
Kram

Kajsan sa...

Ljuvligt alltihopa! :D
Vilken variation!
Tack för jätte trevlig dag i lördags! Och god mat, trevligt sällskap mm.
Det var riktigt kul!
Kommer absolut att försöka pricka in fler träffar!
Kram Karin.