tisdag 6 juli 2010

Lansering av unika stämplar hos Scrapgalen!

Idag är det en spännande dag här hos Scrapgalen vill jag lova! Jag har äntligen den stora glädjen att få presentera en helt unik kollektion med stämpelmotiv designade utav den duktiga Catharina Hermansson/Skymning Design endast för Scrapgalen.

Stämpelmotiven är otroligt välritade och detaljerade och tryckta på rött gummi med hög kvalitét. Stämplarna säljs omonterade, styckevis men flera utav dem är designade för att kunna maskas ihop eller bygga scener med. Vår första stämpelkollektion har motiv med sommartema och jag skulle vilja presentera er för några utav karaktärerna och ge er en känsla för motiven.

Först ut är den coola och lite city-chiqua "Kelly". "Kelly" har en smalare siluett och moderna kläder och accessoarer med lite attityd. I sommarkollektionen hittar du "Kelly - musik" med hörlurar.Här nedan sitter "Alvin", enda killen i sommarkollektionen. "Alvin" är lite alvisk med sina spetsiga öron och i detta motivet sitter han på en skogsstubbe med en flöjt i handen.


"Miranda" heter flickan som finns i flertalet olika motiv. "Miranda" är söt med stora ögon men finns även modernt klädd med coola accessoarer. I sommarkollektionen finner du "Miranda med blomsterkrans" (här nedan), "Miranda på bryggan", "Miranda med bok", "Miranda med dricka" och "Miranda sittande med blomsterkrans".Här nedan ser du två motiv-par som är tänkta att kunna maskas ihop. Direkt här nedan sitter "Linnéa i trädgårdslandet" bredvid en härligt detaljerad trädgårdsbakgrund. "Linnéa" finns även i ytterligare två motiv, "Linnéa väntar på prinsen" och "Linnéa med smultron på tråd".


Även "Miranda med bok" är tänkt att kunna maskas in i olika scener, bl a i denna skogsbakgrunden, sittandes under ett träd.I butiken kan du läsa den riktiga storleken på alla respektive motiv och du hittar även ett par tillbehörsstämplar i form av en "Leende sol" och ett "Moln med swirls".

Vi hoppas att du skall tycka om vår sommarkollektion och att vi får presentera fler motiv i framtiden. Framöver kommer du även att kunna se inspiration med samtliga stämplar här i bloggen, dels utav Catharina själv och dels utav resten av designteamet!

Du hittar stämplarna i butiken under tillverkarnamnet/designernamnet Skymning Design eller givetvis i stämpelkategorin under omonterat eller figurer.

Välkommen till Scrapgalen och Skymning Design!
/Petra

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefina stämplar, men jag önskar att figurerna kunde ha mun o näsa, som Linnéa. ;)

Ellis sa...

Jättefina stämplar, roligt med lite annorlunda! =)
Kram Elenor