torsdag 12 augusti 2010

Färgexplosion med Bo Bunny!

Skrivet av Anneth/Lillnettan

Idag bjuder jag på ett lyckat och ett misslyckat kort, hehe. Först ut är det fina kortet, som jag gjort med Block Party-papper från Bo Bunny och stämpeln Kelly - Musik från Skymning Design.

Det coola papperet heter Original. Jag slog till med en Z-vikning så att kortet blev lite mer annorlunda - bara att göra ett vanligt dubbelvikt 15x15-kort och sen biga framsidan på mitten! Lite vit Crackle Paint (Picket Fence) på stjärnan och sedan Delight Fabric Alpha Stickers (fina tygklädda thickers) för att märka ut hur uråldrig gratulanten blivit (konstig sed, vem gillar egentligen att få sin ålder upptryckt i näsan så där?).


Så här ser kortet ut utfällt - på mellandelen står Kelly (vi ska kika närmare på henne strax) och insidan har en stjärna i Pearl Maker tillsammans med lite roliga Buttons & Bling som tillhör Block Party-serien.

Fina detaljer tycker jag, roligt att det inte bara är knappar utan även blingstenar. Vissa knappar har även glitterdetaljer, det gillade jag.

Jag har stämplat en bakgrund till Kelly med tre olika distressfärger och så har jag fäst henne med 3D-kuddar ovanpå. Hon är färglagd med Copics och strumpbyxorna och lite detaljer i linnet är ifyllda med limegrönt glitterlim. Ögonen och skärpet har jag lackat med Glossy Accents.

Här ser man 3D-effekten lite bättre. Stämpeln är verkligen rolig att färglägga kan jag berätta!

*****

...Och här är då det misslyckade kortet. *skrattar* Jag blev helförälskad i detta papper från October Afternoon (det heter One-Of-A-Kind och finns i serien Thrift Shop) och tänkte att jag ville visa så mycket av det som det bara gick. Snörningen verkade som en bra idé just då...men hur sjutton ska man kunna öppna kortet snabbt och smidigt?! Nä, det blir nog till att klippa upp eländet... Ja, ibland är jag helt enkelt mer än vanligt blond. ;-)

Men till mitt försvar kan jag säga att insidan faktiskt är värd att arbeta för! Fortfarande samma papper men andra sidan, plus en kvadrat som jag själv färgat in med distresser samt en detalj utklippta ur Little Yellow Bicycles papper med måttband, Seamstress.

Tack för titten!


4 kommentarer:

Ulrika sa...

Hahaha!! Underbart! Det översta kortet är OTROLIGT snyggt, gillar ALLT på det! Det undre var ju underbart roligt... Ja, hur ska man öppna det... Hihihi! Nå, snyggt iallafall!

Christel sa...

Håller med föregående talare!
Hur man ska öppna kortet????
Ja man får väl helt enkelt se det som en present- en present klipper man ju bort bandet på för att kunna öppna paketet så då får man göra samma här ;)

Millis sa...

Måste du knyta igen hela kortet då? Du kan väl snöra det på färre ställen. Att det är fler hål tycker jag bara blir en snygg detalj! Snyggt var det iaf :)

Catta/ eldhexan sa...

Vad fin du gjorde Kelly och vilket snyggt kort hon får bo i!!!

Det är jättefint med snörningen så hm, du skulle ju alltid kunna låta mottagaren få klura ut hur man öppnar bara för skojs skull! ;)