söndag 19 september 2010

Presentationslayout

Skrivet av Christel:
Hej!
Petra har bett alla i designteamet att göra varsin presentationslayout. Mina kollegor har visat upp sina här på bloggen så jag får väl inte vara sämre?!
Jag har valt att jobba med Melissa Frances tidlösa, romantiska papper: Madeline, Ella och Constance.
Jag ville skapa en layout i sann Christel stil och jag tror jag har lyckats. Alla dekorationer jag har med på layouten är sånt som jag inte kan vara utan. Pärlswirls från Prima, Melissa Frances gipsdekorationer, gammal lampspets och en annan söt spets och några små rosknoppar. Egentligen så för att denna layouten ska klassas helt som en Christel layout så skulle det funnits med mera blommor. Jag ÄLSKAR blommor men här tyckte jag att det räckte med det romantiska blommiga pappret.
Slitna, ruggade kanter och gamla bokblad var också ett måste! Som titel har jag använt mig av ett superfint Thickers alfabet + små söta minialphas.
Just dessa som jag använt här finns inte kvar i shopen men där finns en hel del andra att välja på.
I ena kanten på fotot har jag gnuggat på en rubons från Primas nya Jack and Jill. I nedre hörnet ser ni ytterligare en av Melissa Frances gipsdekoration.

Ni som ska till mässan i Karlstad den 2 - 3 Oktober kommer att få kunna se våra presentationslayouter live + en hel del andra alster!
Petra kommer att vara där med hela sin webshop och delar av designteamet kommer att dema lite nya roliga teknikprodukter!
Missa inte att besöka mässan!


1 kommentar:

Ulrika sa...

Ja, det var en riktig Christel-layout! Supersnyggt såklart!