söndag 3 oktober 2010

Höstkort med Skymning DesignSkrivet av Catta:

Hejsan!

Det är väldigt lätt att bli inspirerad att skapa under den här årstiden, naturen riktigt sprakar av färger just nu! Och för att inte tala om de stämningsfulla skymningarna...

På tal om skymning, i kollektionen med stämplar av märket Skymning Design finns en stämpel Bakgrund Träd som man kan använda som bakgrund till olika figurer men man kan lika väl använda ensamt! Idag får den stämpeln vara huvudmotivet.

Här kommer ett kort där jag försökte fånga lite höstglöd och höststämning. Jag ville att själva motivet skulle stå för blickfånget och ramade in det enkelt med lite  papper i höstens färger som jag hade liggandes. Och så mycket mer dekoration ville jag inte sätta på kortet eftersom jag ville behålla den där lugna känslan som motivet har!
Motivet är färglagt med akvarell på tub, och det är meningen att färgerna ska vara lite mörka och murriga, precis som hösten kan vara, så det är inte fotot som är för mörkt. ;)
Pappret fick distressade kanter och guldglöd med Distress Stickles. Under motivet är ordet "tack" skrivet med Tiny Alfas och dessa har jag lagt lite 3D-lack Glossy Accents på för att få en glansig och upphöjd yta.

Kanske lite naket, kanske lite enkelt, men ibland är det just det som känns rätt! :)


Tack för titten!
Kram! Catta

5 kommentarer:

MMS sa...

Jättevackert kort!

Pillan sa...

Vilket underbart kort du gjort! Din färgläggning är ju bara så... WOW!! :-)
-x-

Anonym sa...

Verkligen jättevackert kort! Tycker om färgläggningen och det rivna...

Essmo sa...

vilket läckert kort! Du har verkligen fångat den där känslan av höst. kramkram!

Yena sa...

Jättefint kort!
Inte alls för naket eller enkelt! Jobbet här är i bilden, och den är underbar och arbetad tycker jag.