torsdag 4 november 2010

Canvas tavla som får pryda mitt hem!

Det har kommit en rad coola produkter i jute till Scrapgalen! Jag har gjort en tavla idag där jag använt både en uppspänd tavla och ett hjärta i jute. Jag gillar verkligen strukturen på dessa produkter. Att blanda dessa lite ruffa produkter med fjärilar, blommor och spets ger en spännande blandning! Min tavla ska få hänga i mitt scraprum som snart skall göras om och få växa lite i storlek!

Jag började med att dutta Studio färg med en svamp i vitt och blått över hela canvasen. Jag lät med flit jute färgen lysa igenom lite här och där.

Jag klippte till vimplar i brun wellpapp och målade små klädnypor i rosa/rött. Sedan spände jag en spets tvärsöver. Ordet HOME har jag skrivit med glittriga svarta Thickers.

Jutehjärtat målade jag med vit Studio färg, nästan helt täckande, och sedan tog jag ett av alla undebara Melissa Frances rub-on ark. Ni har väl inte missar att det finns amssor av olika! Jag valde en mening och rubbade fast på hjärtat. Nedanför texten rubbade jag dit ett hjärta som jag glittrade till med Stickles. Sist fäste jag en fjäril från Jenni Bowlin. Tidningsarket som är syrafritt kommer från Glitz och säljs i stora härliga ark!
Många kramar från LillBlomman!

1 kommentar:

Ellis sa...

SÅ läckert, tänk om man kunde testa allt man ser på en gång! =)
Kram