lördag 6 november 2010

Räkna med blöjor!

Idag tänkte jag tipsa om hur man kan lära barn att räkna med blöjor! Sommarens VM i fotboll resulterade i att Viggos blöjor hade nummer och dessa nummer tyckte Viggo var jättespännande. Nummer tio passade så himla fint till MME Lost and founds Union Square.

I botten har jag använt Moment-seamstress pappret. Sedan har jag byggt upp olika lager av bland annat Home Sweet Home-Collage, Home Sweet Home-Love och Moments-Charming. Ni har väl inte missat att det nu finns snygga tags från Rangers i butiken? Både 12x6cm (som jag använt och stora coola 8x16cm.

Min titel har jag delat upp på ett lekfullt sätt och använt Jenni Bowlins Banner alphas stickers. Den superfina vita Petunian är en av de blommor från Prima som ännu finns kvar! Så skynda in och beställ!

Till nästa kluster har jag använt den vita vackra blomman igen och en annan färg på vimpelraden. Jag har också använt en stor brad från Lost and founds snygga dekoark.

Hos Scrapgalen finns även Jenni Bowlins söta fjärils stickers! Genom att böja till fjärilen lite innan du fäster den blir den mer 3d och inte så platt!
Nu önskar jag er en skön lördag och kanske innehåller den lite shopping och pyssel? Den perfekta lördagen enligt mig:) Många kramar från LillBlomman!

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Haha! Vilken rolig grej att scrappa om! Snyggt var det dessutom!

Jozebelle sa...

Häftiga blöjor och nog passade det ihop med pappret!!!!