onsdag 1 december 2010

Scrapgalens Julkalender och Julcheckar

Ja minsann, nu lackar det mot jul och barnen har redan med spänning öppnat första luckan i julkalendern. Men det är väl klart att vi också skall ha en julkalender!



Scrapgalens Julkalender 2010 innehåller 4 st luckor som alla innehåller härligt, scrappiga julklappar. Givetvis innehåller den sista luckan också den STÖRSTA julklappen! Under perioden 1:a t om den 23:e december får alla som handlar hos Scrapgalen en lott per hundralapp du handlar för och deltar därmed i utlottningen av julklapparna. Om du har turen att vinna på en av dina lotter ligger övriga lotter kvar fram till julafton och du har på så sätt chansen att vinna flera utav julklapparna! Vi kommer att dra en vinnare på nedanstående datum och vinnaren kommer att presenteras i bloggen, i butiken och på Facebook!

Dragningsdatum:
5:e december - 2:a advent
12:e december - 3:e advent
19:e december - 4:e advent
24:e december - Julafton!

Välkommen att ta en lott!

Missa inte heller Scrapgalens Julcheckar som blir en perfekt present till dig själv eller till någon du tycker om. Julcheckarna är ett slags presentkort som ökar med 20% i värde efter Julafton! Mer information om dem hittar du i butiken.




Ha en mysig 1:a december!
/Petra med DT

Inga kommentarer: