lördag 1 januari 2011

Januari månads utmaning

Gott nytt år på er! Nu är det nya friska tag som gäller!
Och så dags för en ny månadsutmaning, årets första!
Vi vill att ni denna månad skapar ett alster som är duokromatiskt. Finns det ordet?? Om inte, så har Scrapgalen just uppfunnit det! Det vi menar är att du ska använda enbart två färger på din skapelse (till skillnad från monokromatiskt där man använder enbart en färg).
Du får ha med vitt och svart men de färgerna får inte vara dominerande!

Här kommer lite inspiration i form av en l-o gjord av DT Ulrika:

"Jag har använt mig av BoBunnys tuffa Halloween-papper ur serien Whoo-ligans, Rahh och Original. De tre små dekosarna under det högra fotot är utstansade figurer ur pappret Rahh, samt ett litet chipboard-öga som du hittar här!
Jag hade på lite Crystal Glaze på dem för att de skulle bli extra fina!"

Skicka in ditt bidrag på blog@scrapgalen.se senast den 31:a januari klockan 23:59. Efter några dagars överläggning kommer sedan vinnaren att utses och presenteras här i Scrapgalens blogg.


1:a pris: ett presentkort värt 300 kr hos Scrapgalen!
Lycka till och välkommen att maila in ditt bidrag till oss!


Kram

Petra med DT

4 kommentarer:

Anonym sa...

får man ha nyanser av de 2 färgerna, om jag till exempel väljer blå får man ha ljusblå, mörkblå..... fotot måste väll få vara i flera färger?
jag tänkte försöka mig på att tävla för första gången och vill vara säker på att det blir rätt=)

ScrapGalen sa...

Givetvis får du använda olika nyanser utav de två färgerna du väljer! Tänk som "monokromatiskt", dvs att scrappa med endast olika nyanser utav en färg, fast här har vi två färger istället! :-)
Lycka till!

Lotte sa...

Hej! Får vem som helst vara med eller ska man vara meldem någonstans? Upptäckte precis sidan och tycker att det låter som en rolig utmaning!

Petra sa...

Måste det vara en LO, eller kan man göra ett kort istället?