söndag 30 januari 2011

Till en Prinsessa!

Även om jag har en liten prins här hemma så får vi ju ibland gå på kalas till små prinsessor! Skall man hem till en riktig prinsessa måste man ju ha med sig presenter som anstår en sådan! Så idag visar jag min kollektion av prinsess saker skapade av Imaginisces Enchanted serie! Ljuvlig!

Först ut en liten gruppbild! Jag blev full av energi när jag fick sätta saxen i dessa ljuvliga vårfärger! Det blev ett kort, ett paket och en krona till prinsessan.

Kortet går i rosa och blått med lite vita detaljer. Genom att blanda ett brett och ett smalt sidenband och sedan knyta en dubbel rosett känns det extra lyxigt!

Till Enchanted finns det många söta dekorationer. Här har jag använt en sticker tag som jag gjorde om lite. Den var dekorerad med ett litet slott men det kan jag använda vid ett annat tillfälle. Jag stansade istället ut små cirklar och scalloped cirklar och dekorerade med. Bakom sidenbanden har jag också använt en av de fina Pappersbårderna.

Att vika en egen ask är superenkelt. I slutet av mitt inlägg hittar ni en mall till denna asken. Här har jag återigen dekorerat med en pappersbård och stansat ut en liten prinsessa.

Ett av papperna har många små cirklar med olika figurer på. Dessa kan man leka med i en oändlighet!

Och så kronan på verket! En prinsesskrona! Återigen har jag använt de fina pappersbårderna och dekorerat min krona med. Tänk att göra ett gäng sådana kronor till ditt prinsesskalas! Överst pryder juvelerna kronan. Jag har stansat dubbelt av enfärgade scalloped cirklar så det ser fint ut bakifrån också. Man kan också sätta botten på sin krona och lägga godis i en cellofanpåse som de små prinsessorna får ta med hem efter kalaset! Mall finns här nedan!


Asken kan du göra i vilken storlek som helst!


Jag printade min krona i full storlek på en A4 så passade den till bården. Lycka till och hoppas att du blev lite inspirerad att fira en prinsessa!
Materiallista:
Papper: Imaginisce-Enchanted-Fairy Trails, Mirror-mirror,
Dekorationer: Pappersbårder-Belle of the ball borders, Stickers-True love tags-Sticker Stackers, Sidenband*, QK tag*, Kakservett*. QK fotohörn*, Blingstenar, 3d kuddar och Bokstäver*.
Verktyg: Skärmaskin, Symaskin. Cirkel stans, Scalloped cirkelstans, Martha Stewart kantstans.
*=privata
Många kramar LillBlomman!

8 kommentarer:

smuulan sa...

Jättefint! Asken ska jag absolut lära mig vika, perfekt till alla hemfixade presenter som jag har för vana att ge bort! Tackar, tackar!!!

Pysselbus sa...

Wow!! Tänk den som hade en liten prinsessa hemma... Har ju liksom du modellen prins... Tursamt har de en prinsess-kusin så detta kommer att sparas för framtida inspiration!! Så härligt med alla detaljer... Men så är det ju med de flesta av dina alster... Kan titta hur länge som helst och ändå upptäcka nya saker...

Ha en härlig söndag!

Kram
Linda

Lillnettan sa...

Wow, underbart! Så otroligt gulligt!

Stephi sa...

vad fint set! Och så gulligt och mysigt skrivet i texten innan bilderna *ler*

Petra sa...

Men så fint till en liten prinsessa. Det måste jag bara komma ihåg nästa gång vår engen lilla prinsessa fyller år. Fantastiskt fint.

Maritha sa...

Så gulligt!

NHL sa...

Tack för jättebra tips och mallar!
Blev riktigt sugen på papprena!
Jag har en 5-årig dotter (som för övrigt just precis nu spelar prinsesspel på Wii:et :-D )
så det är ju prinsessor dygnet runt här i princip. De där papprena var söta utan att vara ihjälsockrade. Kul!

A'laEmmeli sa...

Såååå fiiiint! Wow! ♥ Emmeli