lördag 5 februari 2011

Cool LO och hett kaffe med Echo Parks "Be Mine"

Skrivet av Anneth/Lillnettan

Snaart är det alla hjärtans dag, och i butiken finns det flera fina pappersserier som passar bra till temat - vare sig man vill scrappa om kärlek särskilt inför 14 februari eller någon annan gång på året. Jag har använt Echo Parks alla hjärtans dag-serie Be Mine till alstren nedan; en både söt och rockig serie beroende på hur man använder den.

Denna LO heter "Little Miss Attitude" och jag har försökt att göra den lite cool med bland annat rosa och svart mist och rub-ons som jag fått av DT Ulrika (tack vännen).

Får det lov att vara en kopp kaffe kanske? I denna 3D-mugg (gratis pdf-mall hittar ni här) tänker jag lägga lite cellofaninslagen choklad och i asken som muggen är fastlimmad på hamnar ett kärleksbrev till maken...

Så här ser muggen ut bakifrån. Ganska enkel att knåpa ihop faktiskt.

Eftersom askens utsida är så "snäll" med ett ljuvt notmönstrat papper så har jag fodrat insidan med ett lite mer porrigt papper, hehehe. Det är faktiskt notpapperets baksida så man kan välja själv om man vill vara naughty or nice. ;-)

Materiallista:
Papper - Echo Parks Be Mine (French Rose/Ash; Script/Polka Dot; Sweet Stripes; Love Song).
Dekorationer - Alpha Stickers från Be Mine; Glimmer mist chalkboard, Pearl Stickers.
Övriga dekorationer och cardstock är privata.
Tack för titten!


2 kommentarer:

smuulan sa...

Fin och lite annorlunda. Skulle vilja försöka mig på kaffekoppen om den inte är för krånglig ;)

Ulrika sa...

Haha! Gud vad du skriver roligt, Nettan!! :-) jättecool mugg, och vad kul att du fick så bra användning för grejerna du fick!!