måndag 14 mars 2011

Har ni sett vad mycket fint!!!!

Har ni sett vilka fina saker Petra fått in i butiken? Jag vill starta veckan med att visa några av dem här i bloggen. Det finns ju ännu mer fina nyheter som en mängd nya vackra spetsar i olika färger och snygga diecuts som man kan leka med teknikprodukter på, för att nämna några. Men här är några saker som jag vill lyfta fram lite extra idag.

Dessa Chipboard bokstäver och ramar är verkligen användbara! Du får tre olika möjligheter till varje ark. Du har en ram med frimärksmönster, en positiv och en negativ bokstav. Dessa kan du mista, inka, glittra, stämpla ja bara fantasin sätter gräser för vad du kan hitta på.

Här är ytterligare en variant med lite mer snirklig stil. Tänk att använda en sådan här ram med mist, ett litet foto och en hel hög med blommor som dekoration på en layout! Japp, jag har beställt!

Scrapgalen har ju en mängd med olika produkter från Tattered Angels som Mister, Glimmer Glam och Glimmer Glaze. Nu har du möjlighet att köpa flera färger i ett paket med mindre flaskor. Helt perfekta att ta med på träffar om du vill packa lite mindre. Eller bara vill ha måååånga olika färger!

En mängd olika stämplar har också hittat till butiken! Denna är några av de som kommit från Inkido. Jag ser denna stämpel framför mig stämplad på en melerad bakgrund som du skapat med hjälp av Distress ink och din Blendning tool. Och som pricken över i en dusch av en snygg glittrande mist!


Denna lilla figur får mitt hjärta att klappra på lite snabbare! Åh så söt! Söt med en liten komisk tutsch och mycket karaktär! Du hittar flera olika av just denna figuren med stora glasögon.

Till dessa söta figurer finns passande texter i snygga fonter! Hoppas nu att du kilar in i butiken och jag vet dessutom att ännu mycket mer kommer in i butiken i dagarna!

Kramar från LillBlomman

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka härliga tips ! Glimmer mist har jag aldrig provat men jag är så sugen så att de finns fler i samma förpackning är ju bara ett plus så man kan prova på ;)
Ha en bra dag, hälsn. Diana

Millanprillan sa...

Hihi, blev så där fånigt glad i kroppen av den ursöta stämpeln, måste kika vidare på dem! :)

/Millan