söndag 20 mars 2011

Scrapgalen svämmar nästan över av härliga nyheter!

Idag är jag tillbaka för att fresta er med underbara nyheter igen! Det blir i huvudsak papper idag och oj, oj vilka papper! Jag kan knappt bärga mig att få sätta saxen i dessa papper. Men nu börjar vi tycker jag!

Bo Bunny brukar sällan göra en besviken och det gör de verkligen inte denna gången heller! Fjärilar har vi ju sett en del senaste åren och ännu har vi inte tröttnat på dem! Kollektionen Gabrielle är helt galet snygg. De har kombinerat rosa, blå och brun så även den som har en liten kille hemma kan scrappa romantiskt!
Det enda problemet som jag kan se är att papperna är så himla fina att man ju knappt vill täcka dem med fotografier.
Jag brukar ofta köpa olika scalloped papper för att de är så himla roliga att jobba med. Men detta papper tar ju det hela till en helt ny dimension! Helt fantastiskt snyggt! Gissa om jag tänker köpa detta?

Nästa kollektion från Bo Bunny heter Time Piece och är lika fin den! Tänk er att göra en heritage layout på detta papper eller en babylayout där du märker ut födelsetiden.

Time Piece färgskala är verkligen tilltalande med sina svarta, bruna och röda toner. Figurklipp ditt foto och placera en figur i portalen.

Nästa papper från Bo Bunnys Time Piece visar just den lite röda färgskalan som är så snyggt med svart! Dessa papper passar ju perfekt till att göra lite manligare layouter och kort. Du som gillar att figurklippa kan verkligen leka med detta papper.

Lite bokstäver måste vi ju också ha och minialfabet är en av mina favoriter! Jag använder dessa små fyrkanter på nästan alla mina layouter. Petra har fått in fem nya färger från My little Shoebox minialfas. Alla färgerna passar fint till de papper jag visar idag.

Från My little shoebox kommer nästa pappers serie som jag vill lyfta fram. City by the bay är lekfull i lite milda mysiga färger och söta mönster. Det jag gillar med papper från MLS är att de alltid har så fina baksidor som passar till de lite mer mönstrade sidorna.

Helt bedårande papper i rosa och brunt med små träd. Perfekt att scrappa om turen till parken eller trädgården.

Jillibean soup är ett nytt märke hos Scrapgalen. Det har funnits lite dekos tidigare men nu finns massor av härliga papper och stickers! Kolla in detta die-cutsark med massor av fina journalingrutor och söta figurer.

Och så ett härligt ark med massor av fina cirklar! Visst blir man glad av alla fina färger!

Papperskollektionen Blossom soup från Jillibean soup är helt ljuvlig. Det finns sex olika dubbelsidiga papper, alla lika fina. Jag är lite svag för papper med moln på så detta blev direkt en favorit! Perfekt till sommarens foton.

Nästa ark är helt bedårande med cyklar och baksidan röd med vita prickar. Ännu ett papper som kommer att finnas bland mina papper! Du som gör kort kanske inte vill köpa stora papper? För dig finns dessa papper i ett block med 6x6 ark i butiken.
Jag tänkte avsluta mitt nyhetsinlägg med en riktig färgkick! Bo Bunny har även skapat en lekfull kollektion som fullkomligt sprakar av färg. Den är dessutom lite grabbig i sin framtoning med rymdtema. Och nu säger jag inte att dessa inte passar till tjejer! Men ibland kan det vara svårt att finna riktigt grabbiga papper och här är dem! Serien går i rött, blått och gult med mönster som rymdraketer, planeter och stjärnor.

Jag blev extra förtjust i papperna med stjärnhimlar på! Nu hoppas jag att ni haft en angenäm tur genom alla nyheter och att ni hoppar över till butiken och shoppar loss! HÄR hittar ni alla nyheter!
Många kramar från LillBlomman!

2 kommentarer:

Mija ♥ sa...

Men ååååååhhhhh så mycke' mumsigt jag hittar i er butik! 19 sidor nyheter vecka 11 - UNDERBART! Jag vill ha ALLT;) Alla dessa ljuvliga dekorationer!! Love!!

Mija

Scrappegal sørlending sa...

MASSE masse flott man får lyst på her ja!!! :)