fredag 8 april 2011

Ny DT-medlem hos Scrapgalen!

Äntligen är det dags att presentera Scrapgalens nya dt-medlem, som jag har längtat! :)

Vi fick in riktigt många fantastiskt bra ansökningar till platsen och det var inte alls lätt att välja. Men i slutändan var det en person som "stod ut" lite mer och visade prov på just de kvaliteter vi letade efter. Denna person är.......tadadam tam tam taaaaaaaa.......

Anna Björklund!
Stort välkommen Anna. Här kommer Annas egen presentation utav sig själv:Vem är du?

Jag heter Anna Björklund, är född 1977, och bor i ett rött hus i Strängnäs tillsammans med min sambo Johan och barnen Linus (född -03) och Alva (född -06). Vi väntar också ett småsyskon nu i maj 2011.

Hur länge har du scrappat och vad har du för stil?

Jag trillade över scrapbooking 2003 när Linus var nyfödd och jag höll på med ett fotoalbum med hans första bilder. Jag hade köpt ett fint album som jag var rädd att förstöra genom att skriva fel eller kladda till det och därför klippte jag ut "journalingrutor" av gamla enfärgade brevpapper som jag hade liggandes hemma, skrev på dem och klistrade sedan in dem. När brevpapprena tog slut gick jag till den lokala bokhandeln för att köpa fler, men fick ge upp eftersom utbudet var så dåligt. Ilskan och irritationen över det gick snabbt över när jag "googlade" ordet pappershandel och råkade trilla in hos en av de få scrapbutiker som fanns i Sverige då. Det var en ny värld som öppnade sig och jag fastnade direkt! Jag älskar att experimentera och prova nya stilar. Jag skulle säga att jag har en ganska enkel, men varierad stil, med en experimentell touch. :)

Hur är scrapbooking viktigt för dig?

Först och främst är det så vansinnigt roligt! Något av det bästa är att man kan kombinera så många olika hobbies i en och samma syssla. Jag älskar att fotografera, sy, kladda med färg, skriva, virka och göra smycken...och allt det här går på olika sätt att föra in i scrapbookingen. Det går alltid att lära sig nya tekniker eller prova nya material och att hitta nya infallsvinklar som gör att scrapbookingen känns rolig och meningsfull. Ibland är historien jag vill berätta det viktigaste när jag scrappar, ibland är det fotot jag fokuserar på och ibland är det själva processen när jag gör layouten som är det viktigaste.

Vad använder du mest när du scrappar?

Det varierar verkligen, men på sista tiden har det handlat väldigt mycket om olika typer av färger, som akrylfärger och sprayfärger. Jag har också väldigt svårt att låta bli att köra runt lite med symaskinen, så den är med på det mesta jag gör.

Och här kommer den layout som Anna gjorde speciellt till vårt dt-call:

Tusen tack för din presentation Anna och varmt välkommen till teamet. Ni kommer att få se mer utav Anna framöver, men då hon är i slutskedet av sin graviditet kommer vi även att ha en gästdesigner under perioden april till och med juni. Under tiden hittar du mer utav Anna här. En presentation av vår nya gästdesigner kommer senare idag! ;)

Kram
Petra med DT

12 kommentarer:

Pysselbus sa...

Tjooo!! Vad kul!! Stort grattis Anna!! Älskar dina läckra LOs så det ska bli spännande av att se mer av dig!

Kram
Linda

Mija ♥ sa...

Massor av grattis Anna!! Ska bli jättespännande att se mer av dig!!

Elin sa...

Grattis Anna!
Jag gillar din stil jättemycket och det ska bli roligt att inspireras av dig här också. Lycka till!

Lillnettan sa...

Jättegrattis! :-D

Stephi sa...

Stort grattis Till er alla...Anna är ju såå duktig tycker jag

LillBlomman sa...

Och vi är så glada att få ha dig i vårat gäng Anna! Kram!

missusem sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
missusem sa...

Congratulations Anna!! :) You're SOOOO talented!!

pysselpetra sa...

Grattis !!!

Christel sa...

Välkommen till teamet, Anna!
Ska bli så roligt att få jobba med dig!
Kram

AnnaB sa...

Tusen tack, snälla ni....! Jag är så glad och ser så mycket fram emot det här! :)

Morfen sa...

Superduper!
Jag ser fram emot att se all härlig kreativitet från Anna!