fredag 27 maj 2011

Härligt färgglatt med Melissa Frances

Hejsan!


Det har varit en hel del färgglada alster i Scrapgalens blogg på sistone! Man blir riktigt glad! Jag tänker inte vara sämre än mina DT kollegor utan idag tänker jag visa upp en layout som riktigt lyser av pastellfärger. Papprena kommer från Melissa Frances serie Kitschy Kitchen.
Jag har öst på med både färg och en massa dekorationer på denna layout:
På denna närbild ser ni titeln "Playful "som jag skrivit med gamla röda chipboardbokstäver. De fick ett rejält lager av gesso på sig för jag ville att de skulle vara vita. Under Titeln ser ni ett canvashjärta som jag målat med både gesso och gul Studiopaint lite slarvigt. Ni kan också skymta rosa wellpappramar, minipåsar och gamla bokblad. På minipåsens kant har jag satt en rosa och en blå minitvättklämma. Ett gult blixtlås och lite rosa knappar hittade jag i syskrinet, de fick också vara med.

På denna närbild ser ni blandade blommor från Petaloo, Prima och YouDo. Jag tycker det är roligt att kombinera olika blommor från olika tillverkare. YouDo:s blommor har åter blivit populära och här har jag använt mig av olika färger och storlekar och fäst ihop med en färgglad brads. Bakom blommorna sticker 2 st fröstänglar fram och ni kan skymta en wellpapp tag och en jutelapp med lite gesso på.
På fotots nederkant har jag skrivit namn och årtal med gula minialphas och ramat in med en vit diecut ram. Jag har använt mig av 3 olika sorters spetsar. Ni hittar 2 av dem i webshopen.
På sista närbilden ser ni ytterligare ett blomhav och delar av bla. wellpappramar.


Hoppas ni blivit inspirerade att skapa färgglatt ni också.


Här kommer materiallistan:

minirosor, Prima turkosa rosor, rosspets,knappar, dragkedja, tyll, chipboard bokstäver =privat

2 kommentarer:

LillBlomman sa...

Så läcker vännen! Blir glad!

Anonym sa...

Jag älskar färg så sista tiden här har varit kanon, man blir så glad :) Fortsätt " färga " och gegga det är roligt !
Diana