tisdag 24 maj 2011

Massor av färg!

När vi hade kurs förra helgen fick jag ett nytt härligt kit att jobba med av Petra. Det innehöll bland annat nya papper från Echo Park. Playground innehåller både papper och stickers i lekfulla färger och motiv. Jag kände mig lite lekfull när jag scrappadde denna sidan då jag mistade fram en egen bakgrund med hjälp av tre olika färger och Doilies.

Då min sida handlar om Viggos gosiga vovve ville jag softa ned färgerna lite och lade även till lite blommor.

Här har jag klippt ut två biljetter från ett av de mönstade arken. Jag mistade dem också för att få den lite mindre vita. Den ena i rött och den andra i lite grönt.

De snygga wellpapp ramarna fick lite Gesso på sig för att tona ned färgen lite. I våra kurskit fick vi flera olika rosor från Prima och då kiten var så genrösa fick jag över av dem. Den lilla Rosen kommer från kurskitet. Den stora Rosen har jag mistat från vitt till orange och den rosa blomman är uppbyggd av flera olika platta blommor från You do.

Scrapgalen har verkligen fått in massor av fina färgade spetsar! Här har jag använt både en grön och en svart. Den rutiga scallopedbården är en die-cut.

Och så ännu en detaljbild på söta spetsar, blommor och massor av mist!

Materiallista-Scrapbooking hos Scrapgalen:

Mönstrat papper:Echo Park-Playgroud-Red rover, Playground-Tag journaling cards,
Dekorationer:You do blommor-Sorbet, Mini White , White wedding och Pink shades, Kaiser journaling tags, You do- Summerbling, You do brads- Summer mix, You do well papp circle frames- Torres, Spets svart och grön, Kaiser die-cut Nan´s favourite
Font:Thickers*, Kasier mini alfas svart
Färg och effekter: Mist Tattered angels Chalkboard Apricot, Glimmer mist Red velvet, Glimmer mist Meadow green, Studio Gesso, Kakservett*

Många kramar från LillBlomman!

2 kommentarer:

Pysselbus sa...

Meeen!! Vad läckert!! Trodde verkligen inte att detta var "art a'la Lillblomman"... Du upphör aldrig att förvåna!! (eller inspirera för den delen... ;-)

Hoppas vi ses på lördag på mässan!
Kram
Linda

Anonym sa...

SÅ LÄCKERT !!!!!
Härligt färgsprakande :)
Kram från Diana