lördag 28 maj 2011

Mera kort med härliga Skymning stämplar!

Idag bjuder jag på ett ganska långt inlägg men jag hoppas att ni orkar scrolla hela vägen ner! Petra skickar ju så mycket härliga kit till oss i DT så det blir trångt här i bloggen. Jag passar på att visa två kort idag skapade med Skymning stämplar.

Den rara tjejen under Körsbärsträdet vill man bara färglägga om och om igen! Idag blev det ett lite mer skirt kort i ljuva färger och mycket blommor. De små söta gröna löven, som tyvärr är slut i butiken, har jag mistat med Glimmer mist i nyansen Pearl så de skimrar fint.

Den stora läckra Rosen från Petaloo fick lite sällskap av mindre Rosor och knoppar.

De användarvänliga Rub-onsen från Melissa Frances har en del fina ordspråk som jag gillar att använda på mina kort. Motivet är färglagt med Distress Refillers.

En liten söt detalj ihop med sömmar.

Papperna som jag jobbat med kommer från Melissa Frances och är verkligen superfina. Jag blandade ett grönrutigt med en bit rosa med vita prickar. Jag skar även ut en bård som jag klädde med grön cardstock.

När jag såg den sköna Kaninen fick jag direkt en idé om ett kort till en nybliven pensionär. Sådana kort kan vara lite knepiga tycker jag men detta blev verkligen coolt. Även här har jag använt papper från Melissa Frances. Här blev det ett läckert rödrutigt. Jag är lite svag för papper med lite grundmönster som prickar, rutor och ränder. Tulpanerna fick en färgsättning i rött med lite orange till.

Lite olika röda blommor fick pryda ett hörn. Jag hade ännu fler fina Rosor från mitt kurskit kvar från kurshelgen i Bålsta som jag använde här.

Istället för att maska kaninen ovanpå Tulpanerna ville jag att den skulle hänga lite lojt med armen över kanten. Så jag klippte ut den och limmade den över ramen.

Materiallista-Scrapbooking hos Scrapgalen:
Mönstrat papper: Melissa Frances Kitschy Kitchen Aunt Bea, Lauren, Ruby, Everything nice.
Dekorationer: Petaloo Cantebury roses pink, Körsbärsblom*, Rosor*, Blad You do Clover.
Stämplar: Skymning Design Vårkänslor, Tulpaner stor, Under körsbärstträdet.
Fonter: Melissa Frances Rub-on Inspiration, Röda bokstäver*
Färg och effekter: Distress Refiller, Stickles, Glimmer mist Pearl.
*=privat

Många kramar från LillBlomman!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så fint !
Ha en härlig helg, hälsningar Diana

Catta/eldhexan sa...

Två heeelt underbara kort! Du är så skicklig!!