lördag 4 juni 2011

Demo Canvasen!

Helgen den 28-29 maj deltog Scrapgalen på scrapbooking mässa i Uppsala. På lördagen demade jag lite infärgning och glittring av blommor plus de nya fina Stencilsen. Men på söndagen hade vi i princip sålt slut på alla Stencils, Gesso och Modeling paste osv. Så Petra gav mig en Canvas att leka med istället. Jag går just nu The She art Work shop hos härliga Christy Thomlinson så det kunde inte passa bättre. Jag dök ned bland REA papperna och valde fina gröna, gula och blå papper till min bakgrund. Jag plockade också ett ark Rub-ons från October afternoon. Vi hade några Studio akrylfärger och Studio Multimedium med oss också och med det kommer man långt.

Jag har bara klippt ut min sol och mitt gräs med sax. Väl hemma jobbade jag vidare med min bakgrund och lade till lite mer akrylfärg och You Do`s fina stämpel med gridmönster. Flickan har jag klippt ut med sax från små spillbitar.

Solen är skuggad med Akrylfärg och sedan har jag bara lekt med Rub-ons från October Afternoon arket. Jag duttade också Blingz som snart kommer till Scrapgalen så håll utkik efter det!

Alla gula blommor med grön mitt är från Rubbis arket. Rub-ons är verkligen helt fantastiska att jobba med och suveräna att skapa intressanta detaljer med.

Så har ni inte gjort det än så studsa in i butiken och köp Rea papper, Rea Rub-ons, Canvas (min är 6x6), Akrylfärger och börja skapa egna canvas tavlor!

Material lista-Scrapbooking hos Scrapgalen:
Mönstrade papper: REA papper
Dekorationer: Rub-ons October Afternoon
Canvas: Stetched canvas 6x6
Färg och effekter: Akrylfärger, Multi medium, Blingz*, Svart penna, Clearstamp, svart stämpeldyna
*=privat

Många härliga Scrapbookingkramar från LillBlomman!

3 kommentarer:

Mija ♥ sa...

Så ljuvligt läckert!!

Anonym sa...

Så himla fin !

Maria sa...

Jättefin! Jag "går" också på She Art workshopen. Det är bara sååå himla kul! :D