tisdag 7 juni 2011

Så himla skoj att leka med tekniker!

Idag visar jag en layout som jag skapade inför Uppsala mässan. Tanken var att visa lite vad man kan göra med de fina Stencilsen och en del teknikprodukter. Just nu är det väldigt tomt i butiken på just dessa populära Stencils men jag kan glädja er med att de snart kommer in igen!

På min layout har jag använt en Stencil med tegelväggsmönster och Modeling Paste. Sedan efter att det torkat mistade jag över med Glimmer mist med Stencilsen lite förskjuten för att skapa en skuggeffekt.

Uppe i hörnet mistade jag med svart Glimmer mist över en annan Stencil som ser ut som en körsbärskvist. Jag använde bara en liten bit av den.

Jag tyckte att det var lite skoj att mista alla mina dekorationer med samma kulör av misten för att få en sammanhängande färgskala. De ljusa blommorna och ramen fick ungeför samma färg medan de mörkare blommorna blev mörkare men ändå åt samma håll.

Jag har satt ihop en hel bunt med olika blommor från You Do och knycklat ihop dem lite när de var blöta av Misten. Några behöll jag vita för att bryta av lite. De glittriga turkosa bären har jag gjort med tekniken jag visade för någon vecka sedan.

Materiallista-Scrapbooking hos Scrapgalen:
Papper: vit cardstock.
Dekorationer: Die cut ram, blommor från You Do och Petaloo, Rosor*, Pistiller.
Fonter: Mini alfas från Adornit*, Thickers*.
Färger och effekter: Modeling Paste, Glimmer mist, Löst glitter, Stickles, Multi medium.
Verktyg: Stencils Cherry Blossoms, Bricks.

Många kramar från LillBlomman!

3 kommentarer:

Anonym sa...

SUPERSNYGGT !!!
Vilka läckra färger , dessutom verkar det väldigt skojigt :)
Diana

pojjo sa...

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ läckert :D

Bente Fagerberg sa...

Underbart! Så coolt med all mistingen. Färgerna passar ju jättebra!!