tisdag 5 juli 2011

Bidrag till juni månads utmaning!

Hoppas att ni alla har en härlig sommar så här långt och att ni har tid att titta in i bloggen lite nu och då, sol, bad och semester till trots! Här hos Scrapgalen planerar vi närmast en träff till helgen och vi håller även på med förberedelser inför kryssningen i september. Du har väl inte missat att anmäla dig?!

Det närmas sig även tidpunkten för den stora branschmässan i USA och vi håller koll på alla nyheter som skall släppas! Du vet väl att du alltid är välkommen att maila på info@scrapgalen.se om det är någon speciellt du skulle vilja att vi tar in till butiken?!

Idag är det dags att visa upp alla underbara bidrag vi har fått in till juni månads skissutmaning. Denna månaden ritade vår DT Cilla en härlig skiss att inspireras av. Stort tack till alla er som skickat in era bidrag, det är en inspirationskälla för oss allihopa! Här kommer Cillas skiss så att vi kan påminna oss om utgångspunkten:Härlig, eller hur! Och här kommer alla ljuvliga bidrag:


Annika


Bente


Carina 1


Carina 2


Allram


Emma


Essmo


Blåhage


Johanna T


Djsmurf


Mahlin W


Mahlin78


Malena


Malin T


Mackan


Maria R


Marie G


Pernilla TJ


Primia


Mammasol


Sofia85


Sophie


Tanja


Umenorskan

Nu väntar några dagars överläggning inom designteamet innan vi presenterar en vinnare här i bloggen. Under tiden, glöm inte att kika in på vår SOMMARUTMANING som löper över både juli och august!

Sommarkram
Petra med DT

1 kommentar:

Cilla sa...

Oj oj oj!! Först måste jag säga att det är en STOR ära att SÅ många ville tolka mitt allra första försök till en skiss:D Kul! Vilka underbara alster ni alla har bidragit med! Nu till den svåra (men angenäma) röstningen för mig och mina DT-kompisar.

<3