fredag 8 juli 2011

Cykelsemester med Skymning Design

Hej på er där ute i sommaren!
Jag hoppas ni är ute och njuter av sol och bad men också att ni hinner kika in här då och då!

Dagens kort är en hyllning till sommaren! Här vimlar det av cyklar och jag har skapat ett mindre kaos av småbitar av mönsterpapper, öljetter, snören och blommor. Lite sådär charmigt rörigt som en semester brukar vara! Och mitt i röran ligger en kanin helt oberörd av stöket, och bara njuter av en lugn stund i gräset.


Allt mönsterpapper på kortet är ur Jillibean Soup's serie Blossom Soup som är en rad härliga, färglada och väldigt inspirerande papper! Har man ingen kul idé när man sätter sig vi pysselbordet så kommer idéerna till en med dessa papper!
Stämpeln har jag ritat speciellt för Scrapgalen, den heter "Vårkänslor" och märket är Skymning Design. Tagsen har jag klippt ut ur mönsterpapper och bankat öljetter i. På högerkanten har jag satt en bit mönsterpapper som liknar en rem från en väska med sina öljetter. Alla sidor av pappersbitarna har jag duttat med distress för att få mörka konturer.

Materiallista- Scrabooking hos Scrapgalen :
Mönsterpapper: Jillibean Soup- Blossom Soup Corn Kernels, Half Pound Blossoms och Anejo Cheese.
Bazix Cardstock Sunbeam
Stämpel: "Vårkänslor" Skymning Design
(Övrigt material är privat)

Imorgon presenteras vinnaren i tävlingen juniskissen! Oj, oj, så många underbara tävlingsbidrag, jag är verkligen imponerad över allt fint ni skapat!

Cykla lugnt! Kram! Catta

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha, ett kort man blir skrattig och glad av :) Det är kul när ni visar vad man kan göra av små spillbitar, numera får jag nästan magont ( ;) ) när jag ser någon slänga en bit papper....för oj det där kunde man ha använt till något ! Ha det bra i sommarvärmen, hälsningar Diana

Lisa sa...

Åh så fint! kaninen är ju bara underbar! påminner mig om en hare som jag hade utanför mitt scrapfönster en sommar, som slappade i skuggan just så :)