söndag 24 juli 2011

Maja Design till en tjej!

Japp, det är jag igen som vill visa ännu ett kort som jag skapat med de underbara papperna från Maja Design. Idag blir det med papper från Lantliv. Jag tror att just det pappret jag använt idag är det allra finaste av alla! Båda sidorna är så himla fina och passar såklart jättefint ihop.

Jag gillar verkligen att få frossa i rosa, glitter och blommor till små tjejer, eller stora också för den delen. Men det är precis lika fint att använda blått och grönt till en tjej. Även idag har jag varit sparsam med andra dekorationer än papperna. Däremot har jag lekt loss ordentligt med olika dies och stansar.

Mitt stämpelmotiv har jag färglagt med Distress refiller som oftast. Jag har först stansat ut motivet med en cirkel punch och sedan ramat in det med två lika doilies dies.

Genom att jobba i två lager med samma papper med hjälp av en kantstans får jag fram en läcker och lite lyxig effekt. Pricken över i är att använda symaskinen, enligt mig.

Jag tokgillar rub-ons med ord och citat och den största favoriten är de från Melissa Frances! Här har jag använt ett som passar till mitt tack kort.

Materiallista-Scrapbooking hos Scrapgalen:
Mönstrat papper: Maja Design Lantliv
Dekorationer: Marinblått sidenband*
Font: Melissa Frances rub-on Thank you expressives
Stämpel: Lili of the valley*
Verktyg: Dolilies*, kantstansar Martha Stewart*

Många kramar från LillBlomman!

4 kommentarer:

snojbi sa...

Kanonfint kort.

Snyggt det var med de två lagren där du har använt kantstans och symaskin.

Blir nog till att lifta det

Anonym sa...

Jättefint kort !
Diana

Cath. sa...

Fantastiskt fint! Kram!

Jozebelle sa...

Wow jag är inte förvånad att det är du som gjort kortet, de är ju så välarbetade gillade verkligen den där bården!!!