måndag 18 juli 2011

Sommarglada kort

Idag visar jag två kort jag svängde ihop sittandes på altanen för några veckor sedan. Ivrigt påhejad av min pappa som är mitt stora fan när det kommer till scrapbooking! Han kommer alltid med fint beröm och ibland några goda råd!
På det första kortet har jag använt en spillbit från Maja Designs Skärgårdsliv, på det andra inga mänstrade papper alls!

Det här kortet fick tre stora härliga blommor! Enda nackdelen var att det knappt blev nån plats kvar för text... Räddningen blev mini-alphas på en liten tag!
Ett litet band som jag precis klippt från en blus jag köpt på semestertrippen till Spanien blev perfekt att hänga tagen i! Jag har sedan fäst tagen på pappret med några 3D-kuddar så att den inte ska hänga och dingla!

Så kort nummer två!

När jag insåg att man inte bara kan stänka och spraya med mist på layouter, utan även på kort var lyckan total!
Pappa tyckte dock att det såg lite roligt ut när jag hängde över altanräcket och stänkte färg på pappret... ;-) Men jag ville ju inte stänka ner altanbordet!

*Mönstrat papper: Morgondopp
*Blommor: YouDo Flower collection stora rosa, stora blårosa tyll, blå tyll, liten rosa
*Mist: Tattered Angels Pink Bubblegum och Moonlight
*Brads: YouDo Summer mix
*Bokstavsstickers: Adornit Tiny Alpha Christmas på det övre kortet. På det nedre sitter det några Echo Park-stickers som inte finns i butik.

Scrappa lugnt!2 kommentarer:

snojbi sa...

Sommriga och jättefina.
Underbara färger

Anonym sa...

Det där lät skojigt och så fina korten blev // Diana