söndag 1 januari 2012

Månadsutmaning Januari

Välkomna till 2012 års första Månadsutmaning! Vi hoppas att vi kommer kunna bjuda er en hel del spännande och utmanande tävlingar här hos Scrapgalen varje månad. Vi kommer att fortsätta att variera våra utmaningar till er och hitta på nya upptåg hela tiden.

Januaris utmaning lyder som följande:

Altra det oväntade! Här kommer vi att belöna uppfinningsrikedom och påhittighet. Du kan altra precis vad du vill, bara det är oväntat. Inga askar räknas som oväntat utan mer i stil med resväskor, lampor, köksklockor osv.

Ditt bidrag ska vara skapat just till denna utmaning, får inte delta/ha deltagit i någon annan tävling. Du får gärna blogga ditt bidrag under tiden, men vi önskar då att du länkar till detta inlägg.

Vi vill ha ditt bidrag länkat i listan som du hittar i botten på detta inlägg (vid den blå knappen)senast den 31:e januari klockan 23:59:59 (skulle det vara så att du inte har en blogg och därmed inte möjlighet att länka dit är du välkommen att maila in ditt bidrag på blog@scrapgalen.se). När du skrivit in adressen till ditt blogginlägg i vår lista kommer ditt bidrag att synas som en tumnagelbild här nedanför.

Efter några dagars överläggning inom designteamet kommer sedan vinnaren att utses.

1:a pris: ett presentkort värt 300 kr hos Scrapgalen

Välkommen med ditt bidrag!
Hälsar Petra med DT5 kommentarer:

Stephi sa...

åå va kul! Nu gäller det att komma på nåt fiffigt annorlunda!

Lilla07an sa...

Åh, denna fick jag en idé på. Ska se om jag kan genomföra den också.

Carina sa...

Roligt med lite "annorlunda" och nu har jag gjort ett försök till detta.
Hoppas det blir godkänt!

SEMLAN sa...

Hej alla kreativa personer!
Vilken rolig tävling. Jag bidrar med det maskulina lilla skåpet, ett Jim Holz alster, fast i en annan skepnad. Vet ej om jag fick in bilden korrekt. Har en ny blogg och är nybörjare.
Kram Eva

Snor och Glamour sa...

Kul tävling!
Jag bidrar med min nåldynekaffekopp! ;)
Hoppas det funkade när jag länkade. Det kom upp ett rött kryss vid sidan men det verkar ok ändå!. Mitt bidrag är nr 10.
Kram Ann-Louise