tisdag 27 mars 2012

Pretty in Pink

Jag har scrappat med papper från serien Pretty In Pink från Glitz Design. Det är inte så ofta jag använder en massa blommor och det säger kanske en del att jag tyckte att jag verkligen tog i och använde många här. ;) Det är kul att prova nya saker och jag är så imponerad av de otroligt vackra blomkluster som till exempel Ullis bygger upp. Jag får öva lite till innan jag når i närheten av hennes blomkunnande!

Jag smetade ut lite gesso här och där över bakgrunden och när den var torr målade jag med lite rosa Studio akrylfärg, fast utan att täcka allting. Sen mistade jag med rosa Glimmer Mist här och där och skvätte ut en hel del rosa Glimmer Glam som fick rinna ned för sidan lite.Har ni sett de otroligt vackra kristallerna från Prima, Genie Stones? Jag hängde en i den snurrade stjälken till en blomma och en liten fjäril från Prima fick sitta brevid.

De så kallade Giant Rhinestones från Glitz är så himla fina! Jag har använt en på bilden ovan och en på bilden här under.Material - Scrapbooking hos Scrapgalen:
Mönstrade papper: Glitz Design, Pretty In Pink - Ledger, Toile
Dekorationer: Prima Charme Rose - Nature Garden, Prima Sun Kiss Resist Canvas, Fjäril Prima Nature Garden Flutter bits, Prima Charme Rose Almanac, Prima Camille Almanac, Prima Perle Bebe Almanac, Prima Genie Stones, Glitz Pretty In Pink - Giant Rhinestones
Bokstäver: Prima Meadow Lark
Färg: Gesso, Studio Akrylfärg Painterly Pink, Glimmer Mist, Glimmer Glam Pink Lipstick

Ha en toppenbra dag!

1 kommentar:

Pysselbus sa...

Vad läckert det blev!! Gillar de där rinningarna!!

Kram
Linda