torsdag 12 april 2012

Gästdesigner April månad - Hanna/Fnyz

Här kommer den andra layouten jag skapat som Gästdesigner här hos scrapgalen. Även denna är gjord med material från Pink Paislees underbara serie Spring Jubilee.

Denna gång blev det en månadslayout om min son Gösta. Valde därför en sida som var väldigt grön och som komplementsfärger blev det turkos och cerise (funkar jättebra även till killar!)

Rev av en bit i kanten på bakgrundspappret och fäste en bit av ett turkos/ceriset papper bakom, sedan dekorerade jag med washitape, blomma och bling. Sydde runt kanten på layouten med symaskinen och sydde då även fram och tillbaka över washitapen. Mer veckad washi, blomma och bling plus en del av rubriken på fotot.


Materiallista - scrapbooking hos Scrapgalen
Papper: Pink Payslee - Spring Jubilee - bash (grönt bakgrundspapper), Pink Payslee - Spring Jubilee - Party (turkos/ceriset)
Dekorationer: Tasha - Teal (turkosa blommor), Washi Tape - Shimbashi (turkos washi), Say it in chrystals - Swirl - Fairy Belle (bling swirl), Fairy Belle - Journaling Notecards (jornalingark under fotona) 
Bokstäver: Fairy Belle - Tiny Alphas (månader) american crafts - thickers (7)*

Tillfälligt slut**
privat*

//Hanna/Fnyz

4 kommentarer:

Ulrika sa...

Jätteläckert! Och visst funkar de fina färgerna till grabbar!
Jag satt själv och klappade på just det där gröna pappret igår. Fick det också i dt-kitet, så vi får väl se hur min layout blir! ;-)

LillBlomman sa...

Underbar Hanna!!! Gillar att du blingat och blommat! Kram!

AnnaB sa...

Underbar! Dina månadslayouter är alldeles fantastiska.

Hanna-Marie sa...

åå vad glad jag blir tjejer! å ja ullis, ser du vad jag har ööööst på med bling å blom :-p haha detta är en romantisk lo för å vara jag :-)

älskar att göra dessa månads-los för oftast är jag riktigt nöjd med korten, jag har ju rubrik m.m. klart redan så det är lättjobbat :-)