torsdag 3 maj 2012

Sofi/Sofiutane - Gästdesigner Maj 2012!Petra:
Idag vill jag välkomna vår gästdesigner under maj månad - Sofi Söderlund/Sofiutane som vann en utav kitutmaningarna i Scrapgalens cybercrop som gick av stapeln i februari tidigare i år.

Detta var den fantastiskt snygga layout Sofi vann med:


Sofi kommer att gästa oss här i bloggen varje torsdag under maj månad så missa inte att kika in här då!


Sofi:

Så då var det dags för mig att få gästa Scrapgalen under en månad. Det känns otroligt skoj och det är nästan så att jag önskar att majvädret blir lika nyckfullt som i  april så att man kan sitta inne och pyssla utan dåligt samvete.

 I mitt paket fick jag en hel massa papper från Lilybee Design ur serien Victoria Park. Massa härliga färger som jag verkligen tyckte om. Eftersom jag inte riktigt kunde välja vilket jag skulle börja med så tog jag en hel hög av dem och gjorde... ja, en hög helt enkelt.Eftersom jag har fått lite dille på att strö ut knappar så blev några chipboardknappar strödda med lite andra små chipboards.

 

 Materiallista-Scrapbooking hos Scrapgalen:

Mönstrat papper: Lilybee Design Victoria Park Grand Theatre, Raspberry, Richmond Row, Wortley Village, Covent Garden, Grass 

Dekorationer: Prima Tascha caramel, Prima Velvet Rainbow - Brights**, Vintage**, Pastel**. Doily*, Chipboards*

* Privat
** Tillfälligt slut

3 kommentarer:

LillBlomman sa...

Jättesöt layout och fint med knapparna. Jag har så svårt att använda knappar själv fast jag tycker att det är så snyggt? Men nu skall jag testa igen. Varmt välkommen som gästis hos oss! Kram!

Ulrika sa...

Vad kul att se ditt första alster hos oss! Jättesött och så härliga färger!!

Stephi sa...

vad kul för dig att gästa Scrapgalen!