lördag 20 december 2008

Vinnaren i utlottningen dragen!

Nu är lottningen klar bland alla er som var med och kommenterade mitt inlägg längre ned här i bloggen! Tusen, tusen tack för era fina kommentarer! Det värmer både mig och teamet lite extra så här innan jul.

Jag börjar med att visa upp priset, Thickers Tinsel (kanonläckra med mycket blänk)från American Crafts och matchande, supersnygg Brad Combo från Making Memories, båda i härligt grönt!

Bredvid ser ni även skålen med alla era namn på hopvikta lappar! Så var det dags att rota runt lite i skålen för att hitta den lyckliga vinnaren! :-)


An the winner is.............

.........Daniela/Neliz!!! Stort grattis till dig Daniela! Maila mig din adress på info@scrapgalen.se så kommer vinsten på posten.

Det var allt för nu, hoppas att ni har det mysigt och inte alltför stressigt i allt julstök! Titta gärna in i butiken vid tillfälle där det nu finns en hel del nyheter ifrån October Afternoon och Maja Design bland andra. Även Slice´n har kommit in i lager igen, kanske en julklapp att be om så här lite i sista minuten. Se nu till att tipsa era pojkvänner/sambos/män, de brukar ju ha en förkärlek till att vilja ge oss de där lite mer tekniska prylarna! ;-)

Stor kram till er alla,
Petra

2 kommentarer:

Daniela/Neliz sa...

yay! tack så hemskt mycket för vinsten! :D Superglad blev jag verligen! *kramar om*

Lillnettan sa...

Grattis Daniela! :-D