torsdag 5 februari 2009

Det underbara plast-pappret Sheer Delights från KI Memories

Här kommer lite inspiration från teamet! Vi har använt oss av det superläckra "pappret" från KI Memories som alltså är gjort av plast, syrafritt sådant såklart!

Vi har båda använt oss av hela arket som bakgrund till våra layouter, men man kan ju använda en bit av det, eller varför inte skära det i fyra bitar och sätta ihop det till ett litet album med de fina kanterna lite oregelbundet!

Tyvärr är det svårt att fotografera papprena på ett bra sätt. Hoppas att ni ändå kan känna inspirationen flöda! Välkomna in i butiken!


Den första har Cilla gjort, och hon berättar så här:

Har länge sett fram emot att prova Ki Memories Sheer delights, så när Petra fick hem dom till shoppen var jag tvungen att testa genast!
Jag har använt mig av Sheer deligts - Lotus 2 som stomme på min layout. Sidan är av stadig, lite frostad, plast med mönster i turkost och gult. Jag gillade verkligen att skapa med denna produkt och börjar redan snegla mot min Daffodil 2 här bredvid...............................................................................................................................................................

Den andra har jag (Ulrika) gjort, och den består av Sheer Delights Daffodil 2 . På den har jag ett papper från Creative Imaginations. Petra hade den på rea i butiken, men nu är den tyvärr slutsåld. Dekorationerna är av filt och jag tycker de passade bra i färg till fotot.
Bokstäverna i titeln är från October Afternoon, och du hittar dem här!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Wow, riktigt läckra papper! Dom måste ju alla ha! ;)

Maritha / Dilorf sa...

Det där är riktigt härliga papper och layouter.. Jag har ärligt inte provat clear-scrappa, men det är läckert!