lördag 7 februari 2009

Love Notes

Här kommer ännu mer inspiration till vad du kan göra utav Making Memories Love Notes papper. Alla i Scrapgalens Designteam fick papper och tillbehör ut denna underbara serie och jag har valt att skapa 2 altrade alster.
Först ut är ett gammalt smyckeskrin som jag altrat med Love Notes papper.


Locket har jag dekorerat med ett hjärta ur Love Notes Die cuts tags och röda blingstenar. Sedan har jag satt fast rosa spets (som kommer från Trim paketet med 6 matchande band till Love notes serie) runt hela locket.

Inuti smyckeskrinet (där den lilla ballerinan har suttit) har jag klätt 2 chipboardhjärtan och satt fast en pins. I locket sitter en liten spegel.
Ganska bra att kunna återanvända ett gammalt smyckeskrin på detta vis. Genom att klä det med Love Notes papper fick den nytt liv!
Sedan har jag klätt en liten tavelram:

Den underbara stämpeln "ÄLSKAD" kommer från Tngturas textark. Jag har embossat den i rött.
Fotot på min son och min nyfödda dotter sitter i en nisch i ramen. Runt nischen har jag först fäst spets och sedan rött rickrack band.
Swirlsen är utskurna med Slicen och i mitten på knappen sitter en liten gullig hjärtepins.

Till alla er som ännu inte testad att altra vill jag bara säga: PROVA!

När man väl börjat kan man inte sluta! Det är jättekul och lite omväxling när man tröttnat på att göra Lo:s och kort.

Det enda du behöver är något att altra, ett snabbtorkande lim, nagelfil att putsa till papperskanterna med och något snyggt papper.

Ha en trevlig helg!

Kram från Christel

2 kommentarer:

CillaT sa...

Åh så fint!

Maritha // Dilorf sa...

Så söt asken blev!!

Det är riktigt kul att altra ramar. Jag har gjort ett par och gett bort i present, med bilder på barnen i.. Mycket uppskattat!