torsdag 26 februari 2009

Flower Soft, värt att prova på


Flower Soft är en produkt som gör det möjligt att snabbt och enkelt få till det där lilla extra på dina alster. Det fluffiga strösslet ger liv åt stämpelmotiv, chipboard och mycket annat. Bara fantasin sätter gränser.

Du stryker/duttar Flower Soft limmet där du vill ha effekt, strör över Flower Soft, skakar av överflödet och låter det torka.


Flower Soft finns i flera härliga färger. Jag har använt mig av Flower Soft Vintage Christmas (som passar alldeles utmärkt på sommaralster också). Här kommer några idéer på vad du kan göra.

Först ett kort där jag målat en chipboardcirkel som jag täckt med Flower Soft. Det blev ett helt annat djup med det mossiga materialet.


Här har jag skapat en fotoram genom att strö Flower Soft runt fotografiet.


Och till sist hjärtat som framhävts på den söta Tingturastämpeln.


Om du inte redan testat Flower Soft så tycker jag att du ska göra det. En lätt produkt att jobba med och som gör mycket med dina alster! Det är väldigt drygt och därmed prisvärt.

Kram Cilla

4 kommentarer:

Lillnettan sa...

Det...ser ju faktiskt väldigt bra ut! Jag hade ärligt talat uppfattningen att flower soft var tråkigt men det du gjort var riktigt snyggt. :-D

LillBlomman sa...

Japp, då finns en sak till på måste köpa listan!

Ulrika sa...

Oj då, nu måste jag ju köpa sånt där också!! Jättefint var det!!

Ulrika

Veronic@ sa...

Jaha...då var det bara tt göra en beställning till...redan denna vecka...fick min senaste leverans igår & är superglad över allt jag fick!
//Veronica