fredag 13 februari 2009

Scraps!

Efter ett projekt så blir det ofta en liten hög med scraps eller spillbitar över. Jag måste erkänna att ibland hamnar dessa minsta bitar direkt i papperskorgen men det behöver de absolut inte göra! Vi tänkte visa några olika projekt som du kan göra med små scraps bitar.

Så här såg det ut när jag var klar med mitt senaste DT kit. En liten hög med bitar i olika storlekar som blivit över.
Jag skapade två små tags. Den ena till en liten tjejs paket och den andra ska få hänga runt en vinflaska fäst med rosett.

Nettan har skapat ett härligt kort av sina scraps.

Ett bokmärke att lägga i en bok eller kanske ge bort i present med en bok har Cilla gjort.

Du kan göra en söt lite candywrapping av spillbitar precis som Christel gjort här. Det är en perfekt liten gåbort gåva eller kanske istället för godispåsar på kalaset!

Hoppas att vi kunnat inspirera lite om vad ni kan göra av era spillbitar! / Kram LillBlomman.

4 kommentarer:

Veronic@ sa...

Hejsan1

Tack för alla fina ideer om vad jag kan göra av spillbitarna. Själv är jag näst intill manisk när det gäller dessa. Sparar på allt in i minsta lilla bit. Jag har dem bl.a till textremsor.

Ha det gott!
//Veroncia

Sofi_79 sa...

Jag har faktiskt också börjat andvända mina spill bitar men nu har jag ännu mer inspiration till att göra något med dem. Tack

Lena B E sa...

Det här var bra tips!! Tack för inspirationen!!

Anonym sa...

Tack för hjälpen med namnet på stämpeln. Nu hitta jag in till dig och undrar vad den söta stämpeln med mössen som blåser ut lljuset heter och vart man kan få tag på den. Så himla söt.