måndag 16 februari 2009

Vad kan det vara? TÄVLING!

Hej på er sötnosar! Nu är det Lillnettans bloggvecka, och jag tänkte inviga den med en liten tävling...

Det går till så här: Jag kommer att ge er en liten ledtråd, och därefter springer ni in och letar i ScrapGalens webshop efter en vara som skulle kunna tänkas passa in på ledtråden. Det kan krävas att ni associerar lite grand (eller hej vilt) för att komma på vad jag menar! Lämna sedan en kommentar här i bloggen. Ni har fram till söndag kl 20 på er - är DU den första som gissar rätt så vinner du också det du gissat på...

>> Viktigt: Vi vill att du skriver ut produktens namn samt dess tillverkare, samt var i butiken du hittade den! Det räcker alltså inte att skriva "Ööööh, jag tror att det är nån sorts lack" utan skriv "Jag tror att det är Glossy Accents från Ranger, som finns under "Accenter och effekter" i butiken". Motivera gärna ditt svar, hur du resonerade dig fram till svaret! <<

Är ni redo? Gnugga geniknölarna nu för här kommer ledtråden:

"Love hurts?"

Jaa, vad sjutton skulle det kunna vara? Sluta klia er i huvudet och springspringspring in i butiken med er!

/Lillnettan

11 kommentarer:

Essmo sa...

Jag tror att det är Nålarna, Heart Pins (Love Notes) .
Jag hittade dom under dekorationer och nålar/pins.
Tänkte att om man skicker sig på nålem & så är det ett hjärta..
(kanske lite långsökt *fniss*

KRam K.

molla sa...

Jag tror att det är clearstamps från Penny Black. Det gör ont att krama en igelkott även om den är söt. Hittade den under stämplar.

Anna sa...

Jag tror att det är stämpeln från Tingtura Design - Den lilla tjejen som kramar ett hjärta och ser lite ut som hon har ett brustet hjärta. Den finns under "Stämplar - Tingtura Design"

KramKram Anna

dilorf sa...

Min första tanke var MakingMemories "Heart pins" men det är ju redan taget.. ;)

Så då gissar jag väl på Tingturas "många hjärtan" bakgrundsstämpel, för det gör nog ont att bli stämplad med den (och jag vill gärna ha den.. )

BellaMio sa...

Ja eftersom mina två val redan är tagna så gissar jag på: Cracle Accents som jag hittade under kategorin Accenter och effekter och sedan Ranger Accents.

Det är ju det där lacket som spricker och jag bara älskar det, så det gör ont när kärlek spricker...

Jaja, här associerar vi fritt minsann :)

Lena sa...

Jag tror att ni redan har fått rätt svar. Men med lite fantasi så kan man fälla en tår av olycklig kärlek. Gissar därför på Teardrop som jag fann under dekorationer-lite av varje.

Lena B E sa...

Du har fått många bra gissningar hittills ser jag. Men jag försöker ändå, jag tror att det är papperet Trendy - Red love song, som jag hittade bland de möstrade papperen från Jenni Bowlin studio. Jag tänker mig, att du syftar på låten "Love hurts" från 70-talet. Kramar Lena

Lillnettan sa...

(Jag lägger in en gissning från Susanne Zozzo Söderback här då hon lämnade en gissning i min privata blogg i stället):
"Hmm. Jag tror att varan ligger under stämplar och tillbehör->Tingtura Design->Figurer “Flicka kramar hjärta (Ella) Söt flicka som kramar ett hjärta. Designad av Kristina Mårdby. Ca 8,1 x 3,7 cm stor.”
Jag tycker att det ser ut som att flickan skulle vara upp över öronen kär. Men den lilla flickan får inget gensvar. Hon kramar sitt hjärta såå hårt att det tar sjukt. Alltså Love Hurts!!;-)"

Lillnettan sa...

Jisses vad duktiga ni alla är på att ge smarta svar förresten!!! 8-O

Cina99 sa...

Jag tror att det är pappret Love Notes - Stiched Heart från Making Memories (under Papper Mönstrat). Om någon försöker sy korsstygn i mitt hjärta så lär det göra ont ;)

Pyzzlis sa...

Mina förslag är redan tagna så jag får gissa på något annat.Hittade pappret Crushed berry från Bittersweet. Hittade det under papper, mönstrat Basic Gray