fredag 20 mars 2009

Pyssla in våren med Flower Patch!

Har ni också sett små blommor titta fram här och var? Visst är det underbart! När jag går ut med vovven brukar jag glo fånigt på varje utslagen krokus som jag ser medan hunden glatt irrar fram och tillbaka över vägen. En dag kommer jag fälla en olycklig cyklist med kopplet bara för att jag är så ouppmärksam, jag lovar... Men då skyller jag på vårkänslor! :-)

Mer vårkänslor kanske framkallas av detta kort? Allt pappersmaterial är från Making Memories serie Flower Patch som ni hittar HÄR. (Stämpeln är från Whiff of Joy om någon undrar.) Jag har grubblat mig blå över hur jag skulle kunna använda kaninpapperet; det är urgulligt men jag fick inga idéer alls hur mycket jag än vände och vred på det. Sen kom jag på att man ju kunde stansa ut blommor ur en del av det - de blev jättefina med lite vit sammet att klappa på här och där. Jag gillar också det orange transparenta papperet; det blev så fint när den ljust gula cardstocken lyste igenom det.Kortet är förresten gjort med Spellbinders-dies; cirklar med rak och med vågig kant. Bara att biga ett papper, vika det och lägga dien under men lite utanför papperet på den vikta sidan så att dien inte skär igenom. (Cred till BellaMio för att hon visade mig hur man gjorde.)


Här ser ni tydligare hur det blir. Ett ganska litet, sött kort. För er som inte har Spellbilders funkar det nog lika bra med en mönstersax - biga och vik ett papper, lägg ett stort glas, en liten skål eller något annat passande över det men se till att skålens kant är lite utanför den vikta kanten på papperet. Rita svagt med blyerts runt och klipp sen med saxen.

Stora kramar till er, kära läsare! Förresten, ni glömmer väl inte att hålla utkik i butiken? Massa nytt har redan anlänt och mer är på väg...

/Lillnettan

1 kommentar:

Yvonne sa...

Sååå mycket fint det fanns här.
Tack för Spellbinderstipset =))
Ha en trevlig helg!