lördag 21 mars 2009

Ett axplock från butiken

Här har jag gjort en layout med lite smått och gott ur Scrapgalens sortiment.Stommen är Bazill Dotted swiss (salt) och papprena är ur serierna Eva & Bittersweet (Basic Grey) och Love Notes (Making Memories). Rubriken är Grungeboard minis som jag målat vita och använt mig av LillBlommans förträffliga tips här nedan och glittrat med stickles (icicle), till sist ett lager med Glossy Accent.


De vita blommorna och rosorna har också fått lite glitter på sig för att passa blingswirlen. Som center i den stora blomman har jag en Prima Pebbles. Under blingknappen från Jenni Bowlin har jag fäst vit tyll och till sist lite söt gul spets och rub-on-bokstäver.Jag har använt mig av Strong & Precise Glue så att allt sitter som det ska.

Allt detta och mycket mycket mer hittar du i shopen. Så in och botanisera och missa inte alla nyheter som strömmar in hela tiden!

Kram Cilla

6 kommentarer:

Maritha sa...

Men en sån Underbar layout!!!

Lillnettan sa...

Den här åkte direkt ner i min inspirationsmapp. Vilka detaljer! Perfekt i allting... Som den lilla revan där du visar upp ett annat papper under, och de snyggt placerade swirlsen och minirosorna. WoW!

Essmo sa...

Wow!Den är verkligen underbar!

Erika sa...

Super fin!!!

lolla sa...

sååå fin
har en fråga vad målar du grungeboarden med för färg ???
ha det gott
kram lolla

LillBlomman sa...

Love, love, love!!!