måndag 11 maj 2009

Petras alster från scrapmaran!

Jag tänkte att jag skulle ta och visa upp vad jag själv åstadkom under lördagens scrapmara. Det blev mycket mer än jag trodde faktisk! :-)

Först ut är en lo på min söta, goa dotter där jag använt mig utav underbara papper från Kaiser (Flutterby - Painted Lady). Jag använde mig utav både fram- och baksidan på det vackra pappret och dekorerade med blommor från Petaloo.Det jag hade föresatt mig att göra på maran var att i alla fall hinna påbörja ett album med bröllopsbilder till en av mina bästa väninnor i Göteborg. Jag hade verkligen väntat in Making Memories nya bröllopskollektion "Wedding - I Do" för detta ändamål och jag måste säga att den inte gjorde mig besviken. Den är underbara att skapa med och dekorationerna är helt enkelt ljuvliga! Jag band ihop allting med min BIA och använde en vit CoverAll så att det blir en liten "bok" av det hela. Blommorna på framsidan är Petaloo samt minirosor från Prima.


För att få lite variation i albumet har jag använt både die-cut pappret och acetatepappret till varsin albumsida!Alla produkter från Making Memories ljuvliga bröllopsserie "I Do" samt härliga papper från Kaiser kommer upp i butiken under dagen! ;-)
Kram på er,
Petra

2 kommentarer:

christel sa...

Åh, vad vackert, Petra!!!!

Anonym sa...

Tänk om JAG kunde få ett så vackert album!

/Annika