måndag 11 maj 2009

Ulrikas alster från Maran!

Åhhh! En sån härlig dag jag hade på Maran i lördags!! Jag var så kreativ och hade så kul tillsammans med alla härliga scrappare och kortmakare. Jag vet att ni som inte kunde komma var med oss i tankarna!
Jag gjorde två av utmaningarna på Maran.Först ut är den l-o jag gjorde i Lillblommas scraplift-utmaning. Man skulle utgå från denna lay-out, och dessutom tänka på att inte använda traditionella färger. Alltså, inte rosa till tjejfoton, inte blått till killfoton och inte rött och grönt till julfotona!


Mitt bakgrundspapper är ljust rosa, det syns knappt... I övrigt har jag härmat Lillblommas alster nästan rakt av. Med placering av papper och dekorationer.

Papprena var nyinköpta för dagen, det är de helt nya supersöta papprena från KaiserKraft, Sugar sugar heter de, och finns i shoppen! De finns under nyheter v. 19, ha plånboken beredd!!

Så här blev det:

..................................................................................................................................................................


Den andra jag gjorde var efter en skiss gjord av Kicki på Tingtura design. En härlig skiss som jag direkt inspirerades av! Så här såg den ut:

Jag använde en bit av det tuffa Rusty Pickles-pappret Brass Knuckles! Jag använde Tingturas stämpel Bubbelplast mindre till kanterna. Snygg effekt tycker jag!! Titeln är skriven med de härliga thickersen från American Crafts som finns här.

Så här bidde det:1 kommentar:

christel sa...

Snygga Lo:s båda 2 men den med Brass Knuckles!!!! Yummie! jättehäftig!