torsdag 23 juli 2009

SötNOS?

Hej mina vänner! Idag tänkte jag visa upp en LO med härliga färger! Den heter "SötNOS?" och handlar om det foto som ni kan se på bilden nedan.

Vi behövde ett foto till våra inbjudningskort till bröllopet och tog lite foton på oss själva (på äkta fjortismanér) i köket med ett lakan uppspänt bakom oss. Detta foto blev vi nöjda med och valde ut. Vi fick flera kommentarer om att vi såg söta ut, men en lite excentrisk vän till mig tyckte att det minsann såg ut som om Kristofer böjde sig fram för att lukta mig i örat. *skrattar* Det var ett så knäppt yttrande att det liksom har fastnat i minnet, och jag ler varje gång jag ser bilden.

Material från butiken: My Mind's Eye "Penny Lane" - My Friend och Leaves of Love. (Jag har scrappat baksidorna! Kika gärna in i shoppen och beundra framsidorna också.) Cardstock: Bazzill Pinecone Canvas. Dekorationer: Daisy Dreams "Key Lime", ljusgul bomullsspets "Flower Patch"

SOMMAR!
Fjärilarnas flykt ritade jag med små pennstreck över hela LO'n så att den blev lite mer spännande, och journalingen skrev jag längs kanten så att den inte skulle ta för stor plats.

Kramar från Lillnettan/Anneth

2 kommentarer:

Cornelia sa...

Åh, det är så roligt med små historier runt en LO! Tack för att du delade med dej av denna!

Och vad roligt att du hittade "hem" till mej... tack för goa kommentarer!

Och du, LO-n är superfin!!

Cajsa sa...

Tack för din kommentar i min blogg! :) Idéer kommer från alla möjliga håll. Ibland surfar jag runt på nätet och tittar på olika djur, ibland ber jag någon i min närhet säga vad jag ska rita, ibland bara en idé dyker upp från ingenstans :)
Titta gärna in i min blogg igen för nu har jag lagt upp blogcandy! :)