tisdag 14 juli 2009

Gå bort-present med Penny Lane!

Hej på er! Som Lillblomman redan berättat fick vi DT-tjejer plocka ihop ett eget paket att jobba med framöver - vissa såg det som en utmaning och blandade färger och mönster hej vilt, medan andra såg sin chans att få jobba med sådana saker som de verkligen gillar att använda. Jag tillhörde nog den senare kategorin...

Jag valde en drös papper från My Mind's Eye för att de har fina och glada färger samtidigt som nyanserna är ganska dämpade och mustiga - det gör dem lättarbetade tycker jag. Dessutom är baksidorna lika fina som framsidorna, och de har en tjock härlig kvalitet. Mums!

Material från butiken.
Papper: My Mind's Eye: Penny Lane "Chassé - Notebook Doodles" (baksidan; det är det ljusturkosa som påsen är gjord av), Penny Lane "Friend - Leaves of Love" (båda sidorna; det gröna på utsidan av kortet och den ljusa på insidan av kortet), Penny Lane "Passion - Robin's Eggs" (baksidan; det rutmönstrade blåturkosa i kortet). Kortbas: Bazzill Java, Bazzill White. Dekorationer: Glossy Accents, Thickers Subway "Powder", tyll "Splash".
Nu är jag inte Christel då va, så sådana här mer eleganta och arbetade kort är lite ovant för mig och ganska svårt att få till! Men jag gjorde mitt bästa eftersom kortet och påsen var till svärmors födelsedag och till sist blev jag nöjd.

Insidan: jag har dekorerat med bland annat Tingtura Designs hörnswirlstämpel och den fina Martha Stewart-stansen. Påsen blev jag inte sådär jättenöjd med men den fyllde sitt syfte som lite finare förvaring för de biscotti som jag hade bakat - ibland vill man ju inte överlämna födelsedagskakan i en plastpåse...Jag läste i en artikel på StampARTic (där jag för övrigt hittade kortvikningen också!) om hur man kunde piffa till Retro Punch-blommorna med hjälp av sina bårdstansar, och jag var inte sen att pröva. Så här fint blev det!


Kramar från Lillnettan

4 kommentarer:

Christel sa...

Supersnyggt!
Jag skulle gärna vilja se en närbild på den fina blomman på påsen. Har du använt MS punch på blomman?

Lillnettan sa...

Tack! :-D Jepp - kolla gärna in artikeln som jag just lade in en länk till, den visar fler blommor som man använt punchar på. Superfina!

Anonym sa...

Guuud så snyggt!

/Ellen

Erica / spacemouse sa...

sååå snyggt!!
Nä, ikväll ska jag nog försöka scrappa!!! Jag har verkligen "halkat efter"!!