söndag 12 juli 2009

Semesterutmaning!

Nu när junivinnaren är presenterad kör vi på direkt med nästa utmaning, som denna gång kommer sträcka sig till den 15 augusti! Den är inspirerad av den utmaning som vi i DT-teamet ställdes inför på Scrapgalens träff... Eftersom vi inte kunde vara med i tävlingarna så delade vi i stället ut små kit och utmanade varandra att scrappa med dem. Ingen av oss var väl speciellt "snäll" när vi plockade ihop kitten så alla fick papper och dekos som vi inte vanligtvis brukar använda.

Och just detta är Din utmaning - skapa något som är olikt dig! Du kanske hatar lila? Scrappa i lila! Använd dekorationer eller mönster som du aldrig använt, testa vintage eller att scrappa utan en enda blomma - eller du kanske är LO-makare och antar utmaningen att göra ett kort? Allt är tillåtet bara du motiverar vad det är som är nytt och annorlunda med ditt alster!


Petra vill ha ditt bidrag på info@scrapgalen.se senast den 15:e augusti 2009, klockan 23:59. Efter några dagars överläggning med oss i designteamet kommer en vinnare att utses och presenteras i bloggen!

Nedan följer lite inspiration från både Petra och DT-tjejerna!


Petra:Jag fick mitt välfyllda kit av gulliga Lillblomman som nog inte hade alltför mycket kläm på min så kallade stil (det är ju inte för inte som jag har DT:s som skapar åt mig). Det innehöll ljuvliga, romantiska papper i rosa och grönt och massor med fina blommor, band, spetsar, brads m.m. m.m. Det läskigaste var att sätta kniven i det vackra blompappret... Nytt för mig är även att använda målade stämpelmotiv på layouten.

UlrikaW:


Jag fick ett kit av Nettan som jag förstod skulle vara ihop-plockat mer efter hennes stil än min stil! Det var ett absolut underbart kit med så läckra grejer! Jag såg till att göra en lay-out som inte såg ut som en typisk "Ulrika-lo", och tyckte att jag lyckades ganska bra...

CillaT:


Mitt välfyllda kit kom från snälla Christel. Det innehöll så mycket - Jenny Bowlin-papper, spetsar, läckra loppisblommor, gamla boksidor, notpapper, fjäril, tags, snören mm mm. Vintage helt enkelt! Den största utmaningen för mig var att våga använda de fina dyrbarheterna. Jag hade jätteroligt medan jag scrappade och eftersom kitet var så välfyllt så kan jag träna vidare på att skapa vintage.

Lillnettan:


Mitt paket kom från Petra och var riktigt prinsessgulligulligt med papper i orange och rosa, skimrig punchinella, guldnät, en glittrig fjäril, pärlfloss, chipboards... En riktigt ordentlig utmaning alltså! Och inte fick jag kladda med distresser heller. Allt kunde jag inte få plats med på en LO så jag koncentrerade mig på att få med så många mönsterpapper som möjligt. Svårt tyckte jag eftersom jag vanligtvis tycker att jag är riktigt duktig om jag har med ett eller högst två mönsterpapper (jag gör ju gärna bakgrunder själv). Resultatet blev väl sådär - men jag hade roligt!

Helene:


Jag fick mitt fantastiskt fina och romantiska kit av Cilla och blev verkligen glad. Jag har kikat lite på de riktigt romantiska layouterna men har inte haft något eget bra material för att göra en superromantisk sida, så jag tog mig an utmaningen med hull och hår. Jag är verkligen supernöjd med resultatet!

Lillblomman:


När Helene sade att jag skulle freestyla blev jag lite nervös. Jag tycker att det är jättesvårt att sätta etiketter på VAD det är jag gör? Jag tycker att det var en jätterolig utmaning och blev nöjd med det jag gjort. Att testa nya stilar är verkligen jätteskoj och utvecklande!

Christel:


Jag fick mitt kit från Ulrika W som hade snokat runt lite på min blogg för att se vad kitet INTE skulle innehålla... Jag fick färgglada papper från October Afternoon med lite tillhörande dekos. Ulrika hade upptäckt att jag använder ganska mkt blommor på mina alster så några blommor fanns inte i kitet... Nu är inte jag någon mästare på olika stilar så jag körde helt enkelt efter min egen stil i lite shabby romantiskt. Utmaningen för mig låg i att jag inte brukar använda så färgglada papper och helst har MASSOR med blommor och andra dekos på mina lo:s. Jag blev faktiskt riktigt nöjd med mitt resultat och fick mer inspiration från att använda October Afternoons pappersserier UTAN blommor vilket ni kommer att se på kommande DT-alster!


Lycka till nu önskar Dt-teamet och Petra!

1 kommentar:

BellaMio sa...

WOW!!! Trots rejäla utmaningar tycker jag att ni allihop har lyckats jättebra!!! Alla alsterna är superfina...

Själv vete katten om jag skulle klara att göra en LO utan blomor, fniss, fniss :)

Kram Kram